انگار من یه سال پیش این متنو نوشتهدرکت میکنم عزیزم امیدوارم زودتر این روزای بد بگذره بمرور یادت میره ...
۴سال منوبازی داد۴سال گقت ولت نمیکنم مرگ میتونه جدامون کنه ولی وسط راعاشق یکی دیگ شدرهام کرد چجوری دیگه باورکنم نیسنی همچنان منتظربرگشتت هستم ولی برنمیگردی ۲روزتونسنی بدون من چقدررنگ زدم گقتی نمیخوامت
ارزش نداره حتی اگه خودش برگرده قبول کنی چه برسه خودت التماسش کنی به هیچ وجه سمتش نرو دیگه میدونم سخت ترین اتفاقه میدونم خیلی دردناکه ولی این آدم بنظر میاد هرکاری که دلش بخواد انجام میده یه روز عاشق اینه یه روز عاشق اون اصلا ارزش نداره
۴سال منوبازی داد۴سال گقت ولت نمیکنم مرگ میتونه جدامون کنه ولی وسط راعاشق یکی دیگ شدرهام کرد چجوری دی ...
میدونم چقدر سخته درکت میکنم چهارسال وقتت رفت میدونم شاید حرفمو الان که خیلی ناراحتی درک نکنی ولی خیلیا بیشتر از سه چهارسال وقتشون میره خیلیا ۱۰ ۱۲ سال وقتشون میره و این اتفاق براشون میفته با خودت بگو کاش حتی زودتر ولم میکرد باید این ناراحتیارو تحمل کنی تا بگذره و اینو بدون زندگی به آخر نرسیده مهم اینه یه روز آدمیو پیدا میکنی که حرفاش واقعی باشه و پیشش آرامش داشته باشی