2777
2789
عنوان

چقدرشب بی رحمانه منویادتوانداخت

81 بازدید | 16 پست

گوشیمومیگیرم که بهت پیام بدم یادم میادبلاکم ،یادم میادگفتی نمیخوایی منوگفتی گمشودارم دق میکنم اولین روز که ندارم چجوری بدون توزندگی کنم مگه نگفتی تااخرعمرم کنارهم هستیم اینجابوداخریایکی دیگه واردزندگیت کردی چی شدنامرداسم مردروتونمیشه گذاشت من دارم دق میکنم فقط دلم میخوادبمیرم

تحمل کن صبورباش بایدزمان بگذره نرو دیگه ولش کن

باچه رویی برم التماس کردم برگردگفت نمیخوامت گقتم ولم نکن گقت یکی دیگ میخوام گقتم نمیتونم فراموشت کنم گقت ولی من میتونم خیلی راحت فراموشت کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار من یه سال پیش این متنو نوشتهدرکت میکنم عزیزم امیدوارم زودتر این روزای بد بگذره بمرور یادت میره ...

۴سال منوبازی داد۴سال گقت ولت نمیکنم مرگ میتونه جدامون کنه ولی وسط راعاشق یکی دیگ شدرهام کرد چجوری دیگه باورکنم نیسنی همچنان منتظربرگشتت هستم ولی برنمیگردی ۲روزتونسنی بدون من چقدررنگ زدم گقتی نمیخوامت

انگار من یه سال پیش این متنو نوشتهدرکت میکنم عزیزم امیدوارم زودتر این روزای بد بگذره بمرور یادت میره ...

خدادوستشون داره من دارم دق میکنم نمینونمونفس بکشم بغض خفم 

ارزش نداره حتی اگه خودش برگرده قبول کنی چه برسه خودت التماسش کنی به هیچ وجه سمتش نرو دیگه میدونم سخت ترین اتفاقه میدونم خیلی دردناکه ولی این آدم بنظر میاد هرکاری که دلش بخواد انجام میده یه روز عاشق اینه یه روز عاشق اون اصلا ارزش نداره

۴سال منوبازی داد۴سال گقت ولت نمیکنم مرگ میتونه جدامون کنه ولی وسط راعاشق یکی دیگ شدرهام کرد چجوری دی ...

میدونم چقدر سخته درکت میکنم چهارسال وقتت رفت میدونم شاید حرفمو الان که خیلی ناراحتی درک نکنی ولی خیلیا بیشتر از سه چهارسال وقتشون میره خیلیا ۱۰ ۱۲ سال وقتشون میره و این اتفاق براشون میفته با خودت بگو کاش حتی زودتر ولم میکرد باید این ناراحتیارو تحمل کنی تا بگذره و اینو بدون زندگی به آخر نرسیده مهم اینه یه روز آدمیو پیدا میکنی که حرفاش واقعی باشه و پیشش آرامش داشته باشی

سعی کن خودتو با کارا و آدمای دیگه مشغول کنی دانشگاه یا سرکار میری؟زندگیت هنوز ادامه داره به خودکشی ف ...

دانشگاه بدعیدبایربرم چجوری واقعا فراموشش کنم کسی ک شب وروزباهم بودیم بیرون بودیم