۷۴۶۵۶۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 3472 عنوان یکی ب نعل بزنیم یکی ب میخ تو رابطه موافقید 65 بازدید | 9 پست کسی تجربه موفقیت آمیز تو این زمینه داره؟؟ مثلا طرفو تحویل بگیرم احترام بذاریم ناز کنیم براش بعد ی چن روز خودمونو بگیریم و مشغول خودمون باشیم کامل.. ( منظورم قهر نیس) یه جوری ک بگه تحویل نمیگیری. 1403/11/27 | 20:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زن_رونالدو عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 2964 زیاد از حدشو من میگم طرف کم داره مودیه جورجینام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35189 نقش بازی کردن خیلی اوقات زیاد جواب نمیده ...دختری که سرش شلوغه و اویزون نیست و در عین حال خوش مشرب و خوش اخلاق هست، جذابه دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
۷۴۶۵۶۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 3472 کلا اصل قضیه اینه عزیزم 🤣 خوبع ینی اجرا کنم ؟؟😂
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 14274 خودتون باشین نیازی به نقش بازی کردن نیست آدما همه ی روزا و همه ساعتا شاد و شنگول نیستن بعضی وقتا بی حوصله ، ناراحت ، عصبانی و ... هستن اونایی که پسرا رو پررو میکنن معمولا فقط خودشون رو مهربون و شاد نشون میدن شما عادی باشین کافیه من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
۷۴۶۵۶۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 3472 نقش بازی کردن خیلی اوقات زیاد جواب نمیده ...دختری که سرش شلوغه و اویزون نیست و در عین حال خوش مشرب و ... منظورم نقش بازی کردن نیس عزیزم
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 14274 منظورم نقش بازی کردن نیس عزیزم شما متوجه منظورم نشدینآدما باهوشن زود متوجه میشن دارین بازی روانی راه میندازین ممکنه به رو نیارن ولی اون آدم رو کم کم حذف میکنن مگه طرف تون یه پسر کم سن باشه که کلا قصد جدی هم نداره حاضره در هر صورتی باهاتون باشه چون واسه سرگرمیش باهاتونه من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35189 شما متوجه منظورم نشدینآدما باهوشن زود متوجه میشن دارین بازی روانی راه میندازین ممکنه به رو نیارن ولی ... بله دیگه نقش بازی کردن همینه دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...