2777
2789

کسی تجربه موفقیت آمیز تو این زمینه داره؟؟ 

مثلا طرفو تحویل بگیرم احترام بذاریم ناز کنیم براش بعد ی چن روز خودمونو بگیریم و مشغول خودمون باشیم کامل.. ( منظورم قهر نیس) یه جوری ک بگه تحویل نمیگیری.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نقش بازی کردن خیلی اوقات زیاد جواب نمیده ...

دختری که سرش شلوغه و اویزون نیست و در عین حال خوش مشرب و خوش اخلاق هست، جذابه

امنیت اطلاعات در نی نی سایت به دو صورت زیر سوال می رود: ۱) تاپبکی که برای آن زحمت کشیده شده و محتوای صحیح و ارزشمند دارد توسط کاربران دیگر بدون دلیل حذف می شود ۲) تاپیک هایی که کاربران نیاز به حذف آن دارند با التماس شاید پاک شود.... این بی احترامی به محتواگذار و کاربر این سایت می باشد....بنابراین تا زمانی که این سایت رویکرد صحیح و مشتری مداری ندارد، تولید محتوا هم جایگاهی ندارد.

خودتون باشین نیازی به نقش بازی کردن نیست 

آدما همه ی روزا و همه ساعتا شاد و شنگول نیستن بعضی وقتا بی حوصله ، ناراحت ، عصبانی و ... هستن 

اونایی که پسرا رو پررو میکنن معمولا فقط خودشون رو مهربون و شاد نشون میدن 

شما عادی باشین کافیه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
منظورم نقش بازی کردن نیس عزیزم

شما متوجه منظورم نشدین

آدما باهوشن زود متوجه میشن دارین بازی روانی راه میندازین 

ممکنه به رو نیارن ولی اون آدم رو کم کم حذف میکنن 

مگه طرف تون یه پسر کم سن باشه که کلا قصد جدی هم نداره حاضره در هر صورتی باهاتون باشه چون واسه سرگرمیش باهاتونه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
شما متوجه منظورم نشدینآدما باهوشن زود متوجه میشن دارین بازی روانی راه میندازین ممکنه به رو نیارن ولی ...

بله دیگه نقش بازی کردن همینه

امنیت اطلاعات در نی نی سایت به دو صورت زیر سوال می رود: ۱) تاپبکی که برای آن زحمت کشیده شده و محتوای صحیح و ارزشمند دارد توسط کاربران دیگر بدون دلیل حذف می شود ۲) تاپیک هایی که کاربران نیاز به حذف آن دارند با التماس شاید پاک شود.... این بی احترامی به محتواگذار و کاربر این سایت می باشد....بنابراین تا زمانی که این سایت رویکرد صحیح و مشتری مداری ندارد، تولید محتوا هم جایگاهی ندارد.