2777
2789
زیر لیسانس بود که، من بالاتر از دیپلم حرف بزنم از مغزم دود بلند میشه، کلا مغزم متعجب میشه😂😂😂😂😂ح ...

آره آره معلومه 🙄😂

خوش باش ☹️ 😂 

خوش بحالت 

منم برم پسر درونم رو تربیت کنم 😂 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

مرسی 😊 😂 یه چندباری غیر مستقیم تا مرز مستقیم بهش گفتم 😅😂 ولی زیاد اوضاع فرق نکرد درسته زیاد بچه ...

کار خوبی میکنی که عاقلانه تصمیم میگیری جدای از شوخی زندگی بچه بازی نیست که با تصمیم غلط و احساسی یک عمر بدبخت بشیم😃😃😃

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره آره معلومه 🙄😂خوش باش ☹️ 😂 خوش بحالت منم برم پسر درونم رو تربیت کنم 😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂تو چی رو میخوای تربیت کنی اخه خودت هنوز کودکی

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

آره آره معلومه 🙄😂خوش باش ☹️ 😂 خوش بحالت منم برم پسر درونم رو تربیت کنم 😂

هیییییییی 

تو هم رفتی 

منو تنها گذاشتی تو قلبم پا گذاشتی🥹🥹🥹😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مرسی واقعا 😂🙏عیییییی بنده خدا عاااا ترس اینجوریه عاااا😂😂خوبه ک هنوز ازدواج نکردم 🤣🤣

اون عااا چیه؟😂

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
هیییییییی تو هم رفتی منو تنها گذاشتی تو قلبم پا گذاشتی🥹🥹🥹😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ببخشید 🙏😂 خیلی گشنه ام بود 

نبابا من از این  جسارتا نمیکنم 😞🤣🤣🤣

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟