2777
2789
عهههه خوندی 😄ببین همون‌جوری که توی تاپیک هم گفتم فکر نکنم بتونیم ادامه بدیم و.... تقریبا 2 ماه پیش ...

عههه چرا، اخه یکم فرصت میدادی شاید خوب بود، ولی همین که شادمان باشی من خوشحال میشم، ولی خوب کاری میکنی حواست هست که تو دام نیفتی، خیلی دقت کن😁😁😁😁

هیییییییی منم مثل خودت کردی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

نه هیچکدوم 🤦🤣🤣🤣🤣🤣روی پیامت ریپ زدم که جواب بدم نشد 😕 عییییییییی😂مواد که نیست آبجی تفریحی هم ...

داشی میترسم معتاد بشم، من جنبه ندارم 😂😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عههه چرا، اخه یکم فرصت میدادی شاید خوب بود، ولی همین که شادمان باشی من خوشحال میشم، ولی خوب کاری میک ...

من همیشه فرصت میدم نه یبار دوبار هاااا انقد فرصت میدم  که آخر سر طرف خودش میاد میگه دیگه بسه 😂 😂 

میبینی چه پسر حرف گوش کنی ام 😊 🖐️ 😂 

ببخشید 🙏  🤣 😂 🤣 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

داشی میترسم معتاد بشم، من جنبه ندارم 😂😂😂😂😂😂😂

اعتیاد چیز بدیه😞

جنبه که داری ولی به ریسکش نمیارزه یهو تعلیق و... میشی کسی نیس نصیحتم کنه 🙂🥲😂😂

همون بهتر که نزنی 

من همیشه فرصت میدم نه یبار دوبار هاااا انقد فرصت میدم که آخر سر طرف خودش میاد میگه دیگه بسه 😂 😂 م ...

خیللللللی فرصت دادی، اخه دو ماه، بابا رحم کن بذار یه مدت بگذره با این زمان کم که نمیشه کسی رو شناخت😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نهههههه تو خوبی دیگه دختر خانم ولت نمیکنه بیچاره شدی رفت 😁😁😁😁😁😁😁😁اونموقع که گفتم عجله نکن، فعلا خوش باش گوش ندادی، دیگه فایده نداره افتادی تو دام😂😂😂😂

اعتیاد چیز بدیه😞جنبه که داری ولی به ریسکش نمیارزه یهو تعلیق و... میشی کسی نیس نصیحتم کنه 🙂🥲😂😂هم ...

چرا اینجوری گفتی اعتیاد چیز بدیه😂😂😂😂😂😂

اره بذار من باشم از نصایح خوب من بهره مند بشی، من حیفم تعلیق بشم تا الان 7 یا 8بار تعلیق شدم😂😂😂😂😂😂😂

چرا اینجوری گفتی اعتیاد چیز بدیه😂😂😂😂😂😂اره بذار من باشم از نصایح خوب من بهره مند بشی، من حیفم ت ...

هییییییییییییییییییییی🥲🤦🤣🤣🤣🤣

خب حداقل یه شناخت نسبی از هم دیگه پیدا کردیم 

من نمیگم اون بده یا .....😅 فقط بعضی از اخلاقاشو ندوس 

چقد میخوای تیکه بندازی آخه 😭😂😂

کاش گوش میدادم 😂 خیالت راهت دیگه از این به بعد گوش میدم

(جواب قبلی )

چرا اینجوری گفتی اعتیاد چیز بدیه😂😂😂😂😂😂اره بذار من باشم از نصایح خوب من بهره مند بشی، من حیفم ت ...

خب معتاد شدم دیگه  به گوشی ، فیلم ، نی نی سایت و......🤦🤣

جدی اینهمه تعلیق شدی 😳😂 بهت نمیخوره. اینجور که پیداس دعواییی هستی 😂 🤣 

خیلی خیلی خوشحالم که با هم رابطه خوبی داریم 🙏😂

هییییییییییییییییییییی🥲🤦🤣🤣🤣🤣خب حداقل یه شناخت نسبی از هم دیگه پیدا کردیم من نمیگم اون بده یا . ...

واای ایندفعه زود اومدم، میدونی من شده بود جن تو هم بسم الله، من میام تو نیستی، شما میای من نیستم، شناخت نسبی اخه تو دو ماه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خب معتاد شدم دیگه به گوشی ، فیلم ، نی نی سایت و......🤦🤣 جدی اینهمه تعلیق شدی 😳😂 بهت نمیخوره. ای ...

اررره خیلی تعلیق شدم، نه دعوائی نیستم که بیشتر سر مسائل عقیدتی، سیاسی تعلیق شدم 😂😂😂😂😂😂

تو که عشقی مگه نیشه باهات دعوا کرد، اصلا اساعه ی ادب نمیکنم، بلاخره من7 سالمه شما بزرگتری احترامت واجبه😉😉😁😁😁😁😁😁😁

واای ایندفعه زود اومدم، میدونی من شده بود جن تو هم بسم الله، من میام تو نیستی، شما میای من نیستم، شن ...

خوبه 😂 دقیقا 🤣 😂 

میگم من زیاد حرف میزنم 🤦😂 قرار نیس شما حتما جواب بدین 

ببخش که وقتتو میگیرم ☘️

خب ببین مثلا خیلی زود با همه صمیمی میشه ، خیلی اجتماعیه 

خب بنظرت اینا عوض میشه ؟ فکر نکنم 

خوبه 😂 دقیقا 🤣 😂 میگم من زیاد حرف میزنم 🤦😂 قرار نیس شما حتما جواب بدین ببخش که وقتتو میگیرم ☘️خ ...

نه اشکالی نداره حرف بزن من باید گوش بدم که نصیحت کنم 

نه این مواردی که گفتی اگه براش توضیح دادی حساسی و همچنان ادامه میده فایده نداره، ولی شاید بدونه خوشت نمیاد ممکنه تغییر روش بده

اررره خیلی تعلیق شدم، نه دعوائی نیستم که بیشتر سر مسائل عقیدتی، سیاسی تعلیق شدم 😂😂😂😂😂😂تو که عش ...

آهان 😅 

آه مرسی 🥹🤣🤣🤣🤣🤣

زیر لیسانس حرف بزن 🤨 😂  

از اینکه یه دختر 7 ساله بخواد نصیحتم کنه یجوری میشم 🥱🤒

تا کی میخوای ناشناس بمونی 🥲😂

نه اشکالی نداره حرف بزن من باید گوش بدم که نصیحت کنم نه این مواردی که گفتی اگه براش توضیح دادی حساسی ...

مرسی 😊 😂 

یه چندباری غیر مستقیم تا مرز مستقیم بهش گفتم 😅😂 ولی زیاد اوضاع فرق نکرد 

درسته زیاد بچه ام ولی واقعا آدم منطقی ام سعی میکنم عاقلانه انتخاب کنم که بعدا حداقل طرف مقابلم ازیت نشه 

آهان 😅 آه مرسی 🥹🤣🤣🤣🤣🤣زیر لیسانس حرف بزن 🤨 😂 از اینکه یه دختر 7 ساله بخواد نصیحتم کنه یجوری ...

زیر لیسانس بود که، من بالاتر از دیپلم حرف بزنم از مغزم دود بلند میشه، کلا مغزم متعجب میشه😂😂😂😂😂حالا بذار با کودک درونم خوش باشم گیر نده😂😂😂😂😂😂