2777
2789
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدایاااااااباور نمیکنی بگم چند بار خوندمش و کلی خندیدم 😂🤣🤣🤣🤣🤦ببخشید چند وقت مجبو ...

سلاااام، ببخشید منم چند وقت بود سایت نیومده بودم، فضای اینجا هم دلگیره، زیاد نمیام، کلا پسر با جنبه و خوبی هستی، اینقدر افسرده و نا امید نباش، افرین که حواست به نصایح من هست😂😂😂😂😂

همه نوع دختری هست، فقط باید دقت کنی، عجله نداشته باشی، در ضمن کجا داری پیر میشی، هنوز اول راهی، امیدوارم که همیشه موفق و شاد باشی 

هیییییییی😂😂😂🌺🌺🌺🌺✨✨✨✨✨✨✨

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

سلاااام، ببخشید منم چند وقت بود سایت نیومده بودم، فضای اینجا هم دلگیره، زیاد نمیام، کلا پسر با جنبه ...

سلام 🖐️ 

اشکالی ندارع 🌱

اول راه 😞😂

باید صبر کنم صبرررررر🫤😂😂 خسته شدم 

قبلنا منم زیاد میومدم این سایت ولی تازگیا حوصله اینجا رو هم ندارم هرچند باز بهتر از جاهای دیگس😅

ایشالا توام همیشه موفق باشی 😊 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 🖐️ اشکالی ندارع 🌱اول راه 😞😂باید صبر کنم صبرررررر🫤😂😂 خسته شدم قبلنا منم زیاد میومدم این س ...

سلام مجدد، نههههه معلومه به نصایح من گوش نمیدی، وقتی میگم اول راهی یعنی اول راهی، دیگه حرف نباشه😂😂😂😂😂خسته نباش، شادمان باش، شاد باش تا صبح دولتت بدمد😁😁😁😁😁😁من موفقم موفقققققققققققققق، یعنی قشنگ گل کاشتم تو همه چی😂😂😂😂😂😂😂ولی چه کنم که دنیا به هیچ جام نیست سعی کن شاد بزیی😂😂😂😂😂😁😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

سلام مجدد، نههههه معلومه به نصایح من گوش نمیدی، وقتی میگم اول راهی یعنی اول راهی، دیگه حرف نباشه😂😂 ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا اگه بازیگر می‌شدی جزو اون دسته بازیگرا بودی که یه کلمه می‌گفت کل ملت از خنده غش میکردن🤣🤣

خب بنظرم دارم راهمو گم میکنم 😱🤣

موفق تر باشی 🥹🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙏

هیییییئییی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا اگه بازیگر می‌شدی جزو اون دسته بازیگرا بودی که یه کلمه می‌گفت کل ملت از خنده ...

واااای از خوشحالی در پوست خودم نمیگنجم، این حرفت اولین موفقیت بزرگ من حساب میشه😁😁😁😁😁😁😁😁😁به عمق پندهای من توجه کن راه گم نمیکنی، 

هییییییییییی، گوش کن به حرفای من، دست کمشون نگیر🫣🫣🫣🫣😂😂😂😂😂😂😂

واااای از خوشحالی در پوست خودم نمیگنجم، این حرفت اولین موفقیت بزرگ من حساب میشه😁😁😁😁😁😁😁😁😁به ...

موفقیت 🤦🤣🤣🤣🤣 حقیقته 

خوشحال باش دختر ، خوشحالی برای یه دختر 7 ساله خوبه 👌 😂 🥳

با اینکه می‌دونم پند و اندرز های تو به نفعمه ولی بازم بعضی وقتا رعایت نمیکنم 😕 🤦

واااای از خوشحالی در پوست خودم نمیگنجم، این حرفت اولین موفقیت بزرگ من حساب میشه😁😁😁😁😁😁😁😁😁به ...

عجببببببب 🤨 😂 😂 😂 🤦🤦🤦

عیییییییی تیکه سنگینی بود 😂 👌 

کی میخوای یه تاپیک بزنی 🥱😂

(برا پست زیر دیپلم و..... هستش اونجا نشد جواب بدم 😂)

موفقیت 🤦🤣🤣🤣🤣 حقیقته خوشحال باش دختر ، خوشحالی برای یه دختر 7 ساله خوبه 👌 😂 🥳با اینکه می‌دونم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خیلی شادمانم، افرین افرین که سنم رو یادت بود، تاپیکات رو خوندم میگم اون دختر خانم باید خیلی هم شادمان باشه که بهش افتخار اشنائی دادی ولی حالا یکم با اونم شادمان باش تا دل هر دوتون شادمانتر بشه امیدوارم با هم به نتایج خوبی برسید😍😍😍

به نصایح دختر 7ساله هم گوش بده😂😂😂😂😂😂😂

عجببببببب 🤨 😂 😂 😂 🤦🤦🤦عیییییییی تیکه سنگینی بود 😂 👌 کی میخوای یه تاپیک بزنی 🥱😂(برا پست زیر ...

چرا اونجا نشد جواب بدی در حد من نبود یا ورود برای دختران زیر 15 سال ممنوع بود یا برای مغزهای اکبند مثل من کدومش😂😂😂😂😂😂😂😂

جوان بچه ها تاپیک نمیزنن😁😁😁😁😉😉😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خیلی شادمانم، افرین افرین که سنم رو یادت بود، تاپیکات رو خوندم میگم اون دختر خان ...

عهههه خوندی 😄

ببین همون‌جوری که توی تاپیک هم گفتم فکر نکنم بتونیم ادامه بدیم و.... 

تقریبا 2 ماه پیش دیدمش از اون موقع تا الان فقط در حد دوست معمولییم و..... بنظرم عاقلانه این باشه که بیشتر از این صمیمی تر و... نشیم بعضی از رفتاراش ازیتم می‌کنه .

الآنم شادمانم شادمان تر از همیشه 🥹🤣🤣🤣

چرا اونجا نشد جواب بدی در حد من نبود یا ورود برای دختران زیر 15 سال ممنوع بود یا برای مغزهای اکبند م ...

نه هیچکدوم 🤦🤣🤣🤣🤣🤣

روی پیامت ریپ زدم که جواب بدم نشد 😕 

عییییییییی😂

مواد که نیست آبجی تفریحی هم که شده بعضی وقتا یه تاپیک بزن 😂 🤣 😂 🤣