2777
2789
مرسی 😊 بنظرم همون کنسرو بخورم یا برنج درست کنم 😅

ربطی به تایپک نداره ولی آقای فیلم باز چند تا فیلم خوب معرفی میکنی برم بیینم🥹🫠

ترجیحا عاشقانه یا هیجانی 

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

مرسی 😊 بنظرم همون کنسرو بخورم یا برنج درست کنم 😅

ربطی به تایپک نداره ولی آقای فیلم باز چند تا فیلم خوب معرفی میکنی برم بیینم🥹🫠

ترجیحا عاشقانه یا هیجانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نودل 😳 نه ، مچکرم خوشم نمیاد

چرا تعجب کردی

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خواهش میکنم، ولی من حافظه ام خوبه، همون اول یادم اومد، داداشام هم همچنان در بندن😂😂😂😂😂😂😂اونیک ...

مرسی واقعا 😂🙏

عیییییی بنده خدا عاااا 

ترس اینجوریه عاااا😂😂

خوبه ک هنوز ازدواج نکردم 🤣🤣

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

مرسی واقعا 😂🙏عیییییی بنده خدا عاااا ترس اینجوریه عاااا😂😂خوبه ک هنوز ازدواج نکردم 🤣🤣

میدونی از اخلاق خوبت تو ذهنم موندی، افرین ترس بد دردیه، تا توش نیفتادی عمق فاجعه رو درک نمیکنی، بلاخره یه روز تو دام میفتی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂الان تا میتونی خوش باش که دیگه این روزها بر نمیگرده😁😁😁

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

ربطی به تایپک نداره ولی آقای فیلم باز چند تا فیلم خوب معرفی میکنی برم بیینم🥹🫠ترجیحا عاشقانه یا هیج ...

سلام 

چشم 🙌 

عاشقانه : تاوان ، تایتانیک ، من بعد از تو ، قلب های ارغوانی و...

هیجانی : نابودگر ، لئون حرفه ای ،ماتریکس،جان ویک ،مکس دیوانه ،شوالیه تاریکی 

میدونی از اخلاق خوبت تو ذهنم موندی، افرین ترس بد دردیه، تا توش نیفتادی عمق فاجعه رو درک نمیکنی، بلاخ ...

مرسی ازت واقعا 😂🙌 اخلاق خوب 😞🤣

بخدا عمق فاجعه رو هم درک کردمااااا ولی بازم نمی‌دونم چرا دارم به سمتش کشیده میشم 😂 🤦

البته الان هم لذت آنچنانی نمیبربم 😂😂

سلام چشم 🙌 عاشقانه : تاوان ، تایتانیک ، من بعد از تو ، قلب های ارغوانی و...هیجانی : نابودگر ، لئون ...

خیلی ممنونم لطف کردین🩶

مرسی ازت واقعا 😂🙌 اخلاق خوب 😞🤣بخدا عمق فاجعه رو هم درک کردمااااا ولی بازم نمی‌دونم چرا دارم به س ...

اره اخلاقت خیلی خوبه، بشدت زیاد، عههه عمق فاجعه رو درک کردی ولی باز داری میری تو عمقش، ولی خیلی حواست رو جمع کن تو دام هر دختری نیفتی، خواهرانه بهت میگم، خیلی مهربون و پرانرژی هستی، سمت دخترای خودخواه و پول پرست نرو، الان که اوج جوونی هستی چرا نباید خوش باشی، بهترین موقعیت، خلاصه حواست باشه پندهای منو فراموش نکنی، نشنوم مثل کش تنمبون رفتی سمت این دخترای قرتی که نمیذارن اب خوش از گلوی ادم پائین بره😂😂😂😂😂😂یجوری حرف میزنم انگار همه چی دانک، البته من بر اساس زندادش های عفریطه ی خودم نسخه میپیچم

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

اره اخلاقت خیلی خوبه، بشدت زیاد، عههه عمق فاجعه رو درک کردی ولی باز داری میری تو عمقش، ولی خیلی حواس ...

همه چی دان ٭اشتباه تایپ کردم از بس تو نقشم فرو رفتم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اره اخلاقت خیلی خوبه، بشدت زیاد، عههه عمق فاجعه رو درک کردی ولی باز داری میری تو عمقش، ولی خیلی حواس ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدایااااااا

باور نمیکنی بگم چند بار خوندمش و کلی خندیدم 😂🤣🤣🤣🤣🤦

ببخشید چند وقت مجبور شدم نیام سایت 🙏

نصیحت هات یادم میمونه 😅🍀

خداییییی دارم پیر میشم 🫤😂هییییییییی

الان از این دخترایی که گفتی با این آپشن ها نمیشه پیدا کرد 😂 

بازم هییییییی