2777
2789
عنوان

معلمهای عزیز تشریف میارید

91 بازدید | 9 پست

شما توی مدرستون به دانش آموزها کارت امتیاز می دید؟

می خواستم روند کارو بدونم تو مدرسه اجرا کنم

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت نه مهر میزنم

ابتدایی هستید ؟برای متوسطه اول می خواستم ببینم  چطوریه...از بچه یکی از اشناها شنیدم تو مدرسشون اجرا می کنند جوایز ابتکاری هم داشتند مثل عکس گرفتن با یکی از دبیرها

اما چون دانش آموز بود اطلاعات دقیق نداشت که کامل توضیح بده

ابتدایی هستید ؟برای متوسطه اول می خواستم ببینم چطوریه...از بچه یکی از اشناها شنیدم تو مدرسشون اجرا ...

بله من ابتداییم ولی ایده های زیادی هست میتونین تو گوگل بزنین 

فارغ التحصیل هاگوارتز

ابتدایی هستید ؟برای متوسطه اول می خواستم ببینم چطوریه...از بچه یکی از اشناها شنیدم تو مدرسشون اجرا ...

ببخشید ولی برای متوسطه اول ک کارت دادن جالب نیست

کارت و مهرهای تشویقی برای ابتداییاس

ببخشید ولی برای متوسطه اول ک کارت دادن جالب نیستکارت و مهرهای تشویقی برای ابتداییاس

کارتهای امتیاز دارند برای درس و خوش رفتاری و شرکت در مراسمات میدن به بچه ها چند تا کارت که جمع کردند جایزه میدن...بچه ها دوست دارند...تشویق میشن

من  برای هر نمره ی کامل و بدون اشتباه؛، امتیاز میدم مجموع امتيازات که به یک عدد مد نظرم رسید  خودم براشون جایزه میگیرم.  

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

من برای هر نمره ی کامل و بدون اشتباه؛، امتیاز میدم مجموع امتيازات که به یک عدد مد نظرم رسید خودم ب ...

بچه اشنامون می گفت هدایا شانسی هست مثلا خرید از بوفه ، عکس با دبیر ..و لوازم التحریر و ...می خواستم در مورد هدایای ابتکاری این مدلی بدونم