2777
2789
عنوان

اول صبحی

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 169 پست
منم بیدار شدم نماز بخونم،شوهرم رفت سرکار،فکر اینکه بچه دوم بیارم یا نه مثل خوره افتاده به جونم

جوان من نههههه

هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!
بچه من اسهال شده تا صبح ده بار عوضش کردم. کلا همه چیم به هم ریخته. 3 صبح رفتم کلی لباس شستم. الان هم ...

الهییی 

انشاءالله زودتر خوب بشه 

نمیتونستی مرخصی بگیری یکمی استراحت کنی 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله میتونی عزیزم  فقط اوایل بخاطر ویار سخت میشه...

حالا تا ببینم کی باردار شم

توکل بخدا

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

من این روزا کمبود خواب دارم پسرم یکونیم سالشه خیلی بدخواب شده.بعدش دیشب شوهرم ساعت 9رفت بیرون تاالانم ازش خبرندارم.بحث وجنگ وجدل دارن سرزمینی کشاورزی میره نمیدونم کجابه منم نمیگه.بره گمشه.الانم بیدارشدم هم سیرخواب شدم هم بچم یه نقی زد توخواب وبرگشت خوابید.خخخخ وهم بفکرصبحانه که کی برام بگیره منم پول همراه نیست فعلا

الان که نمیتونم ولی قبلا خیلی تزئین میکردم . تا قبل بارداری هیچ وقت غذا با قابلمه سفره نمیومد  ...

والا اینا حوصله میخواد و بشقاب های جداگانه ما تو یه دیس غذا میخوریم باهم و خورشت رو هم معمولا تو کاسه بزرگ میریزم

بخدا الان یک هفتس غذا نپختم دلم میخواد غذا بپزم تنهایی بم نمیچسبه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
جوان من نههههه

چه دله پری داری عزیزم😄😄

من این روزا کمبود خواب دارم پسرم یکونیم سالشه خیلی بدخواب شده.بعدش دیشب شوهرم ساعت 9رفت بیرون تاالان ...

مگه کجایی که پول نیاز داری؟؟

حالا ساعت 11که میخوام برم دکتر تازه خواب میخواد بیاد به چشام 😤😤

منم همینطورم همیشه

والا اینا حوصله میخواد و بشقاب های جداگانه ما تو یه دیس غذا میخوریم باهم و خورشت رو هم معمولا تو کاس ...

توی همون یه دیس رو تزیین کن 

اصلا سخت نیست 

همون برنج که توی دیس میریزی به جای اینکه برنج زعفرونی رو یه جا بریزی وسط یه بار یه قلب درست کن ، یه بار اول اسم هاتون رو بنویس ، یه بار یه گل درست کن

خورش رو توی ظرف بزرگ ریختی ، روش چند تا سیب زمینی سرخ کرده بریز 

قورمه است با لوبیا یه شکل خوشکل روش درست کن 

پیاز میخوای با غذا بیاری، یه بار به جای خرد کردن ، گل ساده درست کن 

در ضمن برای خودت ارزش قائل باش و وقتی هم تنهایی غذای خوب بپز و بخور 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم