یجوری سر حرف باز کن مثلا یه سوال از گوشیت بپرس بگو فلان جاش رو بلد نیستم یاد میدی؟ توی صحبت کردن هم یواش یواش با ضمیر مفرد خطابش کن یعنی به جای اینکه بگی شما خوبید؟ بگو تو چطوری خوبی یعنی خودمونی تر باهاش صحبت کن، حالا این مشکل تو رو من دارم پسر هستم دخترخالم یه موقعهایی نخ میده اکثر اون نشونههایی که بهت گفتم رو داره بعضی وقتا نمیدونه چیکار کنه یا با شوخی ادامو درمیاره یا جلوم مسخره بازی درمیاره یه بار با دخترداییم دستمو گرفتن شروع کردن رقصیدن جلوی ماماناشون اصلا یه وضعی😂 ولی من یا حوصلم نمیاد پا پیش بذارم یا خجالت میکشم منم وضع تو رو دارم😄
میدونی اخه ارتباطمون انقدراهم قوی نیست که مثلا بیاد خونمون یا اینا ولی بازم مرسی❤️بابا خب شما هم ب ...
خواهش میکنم🌷 مادرت و مادرش با هم دوستی و رفت و آمدی ندارن یعنی؟ سلام و علیک با هم دارید اصلا؟ ایشالله امسال عید میرم جلو من😊 ولی خب در سال سه چهاربار بیشتر همو نمیبینیم فایده نداره آخه بیشتر به این خاطر جلو نرفتم من، عیدا و محرم و اینجور تعطیلی ها همه میریم خونه پدربزرگ میبینیم هم دیگه رو
خواهش میکنم🌷 مادرت و مادرش با هم دوستی و رفت و آمدی ندارن یعنی؟ سلام و علیک با هم دارید اصلا؟ ایشال ...
بابام با باباش دوستن در همین حد،اوو پس شما هم دوسش دارین 😍ایشالا که هر چی دوست دارین اتفاق بیوفته و واقعا خوش به حالتون از صمیم قلب واستون بهترینا رو ارزو میکنم
بابام با باباش دوستن در همین حد،اوو پس شما هم دوسش دارین 😍ایشالا که هر چی دوست دارین اتفاق بیوفته ...
آهان بسیارعالی منم همچنین امیدوارم اتفاق خوبه براتون بیوفته، واقعیتش من الان اصلا شرایط ازدواج ندارم تا الان هم دانشجو بودم اصلا دوست ندارم یکیو منتظر و آلاخون بالاخون بذارم یا وابستش کنم به خاطر همین تا حالا با کسی توی رابطهای نرفتم