2777
2789
عنوان

چه چراغ سبزی نشون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 49 پست
بذار یه تقلب برسونم بهت: به بهونه های مختلف باهاش سر حرف رو باز کن، هر وقت لطیفه یا مطلب جالبی یا حت ...

خب نگا اصلا باهام حرف نزده تا حالا فقط یه بار احوالپرسی بعد نمی دونم چطور لوند باشم  😂😂بیشتر راهنماییم‌ میکنی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یه هویی از اونور بوم میوفتی 🤣🤣🤣خیلی شلوغش نکن بزار تو موقعیت قرار بگیری شاید یه هو حرفی پیش بی ...

ایشالا امیدوارم،مرسی که بودین،خوش به حال همسرتون‌ با وجود شما ❤️❤️❤️

ایشالا امیدوارم،مرسی که بودین،خوش به حال همسرتون‌ با وجود شما ❤️❤️❤️

خواهش میکنم عزیزم.

امیدوارم برات بهترینا پیش بیاد و حال و احوال و چیزای خوشی رو تجربه کنی.

هییی کیه که قدر بدونه؟؟؟🤣🤣🤣

نه شوخی کردم خداروشکر شوهر بدی ندارم.

ولی میشه بپرسم چرا اینطور گفتی عزیزم؟ 

خواهش میکنم عزیزم.امیدوارم برات بهترینا پیش بیاد و حال و احوال و چیزای خوشی رو تجربه کنی.هییی کیه که ...

همچنین شما،همینطوری اخه شما خیلی خوب و محجوبین‌ و به دل میشینینن‌

متوجه ام ،خب همینو موندم‌ چطور نخ بدم بفهمه؟🤦🏻‍♀️

یجوری سر حرف باز کن مثلا یه سوال از گوشیت بپرس بگو فلان جاش رو بلد نیستم یاد میدی؟ توی صحبت کردن هم یواش یواش با ضمیر مفرد خطابش کن یعنی به جای اینکه بگی شما خوبید؟ بگو تو چطوری خوبی یعنی خودمونی تر باهاش صحبت کن، حالا این مشکل تو رو من دارم پسر هستم دخترخالم یه موقع‌هایی نخ میده اکثر اون نشونه‌هایی که بهت گفتم رو داره بعضی وقتا نمیدونه چیکار کنه یا با شوخی ادامو درمیاره یا جلوم مسخره بازی درمیاره یه بار با دخترداییم دستمو گرفتن شروع کردن رقصیدن جلوی ماماناشون اصلا یه وضعی😂 ولی من یا حوصلم نمیاد پا پیش بذارم یا خجالت میکشم منم وضع تو رو دارم😄

همچنین شما،همینطوری اخه شما خیلی خوب و محجوبین‌ و به دل میشینینن‌

ممنون گلم.

ای جان😍

مرسی از این همه تعریف و انرژی مثبتی که بهم دادی.🤩

قطعا خودت گلی که همچین حسی رو داشتی.🥰

قبلا منو تو تاپیکی جایی میشناختی؟

یجوری سر حرف باز کن مثلا یه سوال از گوشیت بپرس بگو فلان جاش رو بلد نیستم یاد میدی؟ توی صحبت کردن هم ...

میدونی اخه ارتباطمون‌ انقدراهم‌ قوی نیست که مثلا بیاد خونمون یا اینا ولی بازم مرسی❤️بابا خب شما هم باهاش راه بیا دختر خالت گناه داره😂

ممنون گلم.ای جان😍مرسی از این همه تعریف و انرژی مثبتی که بهم دادی.🤩قطعا خودت گلی که همچین حسی رو دا ...

عزیزمی زیبا❤️نه همین طوری از طرز برخوردتون گفتم

میدونی اخه ارتباطمون‌ انقدراهم‌ قوی نیست که مثلا بیاد خونمون یا اینا ولی بازم مرسی❤️بابا خب شما هم ب ...

خواهش میکنم🌷 مادرت و مادرش با هم دوستی و رفت و آمدی ندارن یعنی؟ سلام و علیک با هم دارید اصلا؟ ایشالله امسال عید میرم جلو من😊 ولی خب در سال سه چهاربار بیشتر همو نمیبینیم فایده نداره آخه بیشتر به این خاطر جلو نرفتم من، عیدا و محرم و اینجور تعطیلی ها همه میریم خونه پدربزرگ میبینیم هم دیگه رو

خواهش میکنم🌷 مادرت و مادرش با هم دوستی و رفت و آمدی ندارن یعنی؟ سلام و علیک با هم دارید اصلا؟ ایشال ...

بابام با باباش دوستن‌ در همین حد،اوو پس شما هم دوسش دارین 😍ایشالا که هر چی دوست دارین اتفاق بیوفته و واقعا خوش به حالتون از صمیم قلب  واستون بهترینا رو ارزو میکنم

بابام با باباش دوستن‌ در همین حد،اوو پس شما هم دوسش دارین 😍ایشالا که هر چی دوست دارین اتفاق بیوفته ...

آهان بسیارعالی منم همچنین امیدوارم اتفاق خوبه براتون بیوفته، واقعیتش من الان اصلا شرایط ازدواج ندارم تا الان هم دانشجو بودم اصلا دوست ندارم یکیو منتظر و آلاخون بالاخون بذارم یا وابستش کنم به خاطر همین تا حالا با کسی توی رابطه‌ای نرفتم