2777
2789
عنوان

یک سوال

114 بازدید | 16 پست

میگم اگر من اشتباه ی چند نقطه از نوشیدنی ام کف کافه بریزه من حق صاحب کافه رو ضایع کردم آخه اون بار اشتباهی داشتم عکس می‌گرفتم که یکدفعه چند نقطه از نوشیدنی ام کف کافه ریخت نوشیدنی ام شکلاتی بود و کف کافه طوسی با اینکه چند نقطه بود اما خیلی ضایع بود لطفاً مسخره نکنید من خیلی عذاب وجدان دارم آخه اون موقع هول شدم و زود نوشیدنی ام رو بردم بیرون تا بیشتر کثیف نکرده و کیفم رو بردم و به صاحب کافه نگفتم بعد من پیش آیینه ریختم یعنی مردم میان عکس  میگیرن میبینن اما من الان عذاب وجدان دارم  ولی بعدش از کافه رد  شدم دیدم  چند تا دختر بیخیال نشستن حالا من حق صاحب کافه رو ضایع کردم 

نه ولی واقعا وسواس داری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه ولی واقعا وسواس داری

دقیقا منم همینطورم نابود شدم🤕 دائم العذاب وجدانی ام خسته شدم

استارتر عزیز درکت میکنم 

ن عزیزم چن قطره بیشتر نبود که پاک شده رفته

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
دقیقا منم همینطورم نابود شدم🤕 دائم العذاب وجدانی ام خسته شدماستارتر عزیز درکت میکنم ن عزیزم چن قطره ...

با تراپی و دارو رفع میشه

منم مبتلا بودم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آخه با اینکه اون چند نقطه کم بود اما خیلی ضایع بود از دیروز عذاب وجدان دارم میگم نکنه صاحب کافه نارا ...

واسه راحتی خیالت میرفتی ع خودش عذر میخاستی دیگه من درکت میکنم

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

اگه لیوان شیشه ای نوشیدنی کافه رو با خودتون بردید بله 

ولی بابت ریختن یکم از نوشیدنی رو زمین نه، خب پیش میاد!

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

تو اینجور جاها هر کاری کنی بالاخره کمی ازین کثیف کاری ها میشه و عمدی نباشه اشکالی نداره 

مگه اینکه ضرر زده باشی بهشون.

کثیف کاری با یه دستمال پاک میشه جز لاینفک این امور است

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

دقیقا منم همینطورم نابود شدم🤕 دائم العذاب وجدانی ام خسته شدماستارتر عزیز درکت میکنم ن عزیزم چن قطره ...

خدا رو شکر یکی مثل من هست من خیلی زود عذاب وجدان میگیرم یعنی کوفتم شد هی افکار مختلف میان توی ذهنم  هی میگم روز قیامت چی جواب صاحب کافه رو بدم  شاید خنده دار باشه ولی دارم دیونه میشم

آخه با اینکه اون چند نقطه کم بود اما خیلی ضایع بود از دیروز عذاب وجدان دارم میگم نکنه صاحب کافه نارا ...

کارکنان اونجا بهرحال باید اونو تمیز میکردن چه شما میگفتی چه نه ، سخت نگیر ✨

من حتی دیدم تو کافه همبرگر از دستشون افتاده کلی کاهو و خیارشور رو کف زمین!!😂

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
اگه لیوان شیشه ای نوشیدنی کافه رو با خودتون بردید بله ولی بابت ریختن یکم از نوشیدنی رو زمین نه، خب پ ...

نه بابا مگه من دزدم لیوان پلاستیکی بود بعد مینداختی سطل زباله

واسه راحتی خیالت میرفتی ع خودش عذر میخاستی دیگه من درکت میکنم

هول شدم نمی دونستم باید چیکار کنم خودشم متوجه نشده بود بعدش الان نمی توانم به اون کافه برگردم چون از جای زندگی من دوره 

نه بابا مگه من دزدم لیوان پلاستیکی بود بعد مینداختی سطل زباله

وای پس مشکل چیه!! خودتو درگیر نکن کاری نکردی:/

منم مثل شما هستم بیش از حد به دیگران فکر میکنم و عذاب وجدان میگیرم بخاطر همین درهمه حال درحال عذرخواهی کردنم و تو کلامم انقدر حساسم تا به کسی برنخوره ؛ واقعا سخته و گاهی غیرقابل تحمل 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز