2777
2789
عنوان

یک سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 16 پست
خدا رو شکر یکی مثل من هست من خیلی زود عذاب وجدان میگیرم یعنی کوفتم شد هی افکار مختلف میان توی ذهنم ...

عزیزم منم همیطورم درکت میکنم انقد سر چیز ها بیخود عذاب وجدان گرفتم ک روم نمیشد بیانش کنم نمونه ش هم چن وقت پیش در تاکسی رو حواسم نبود محکم بستم یارو توپید بهم دلمو شکست عذاب وجدان گرفتم

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
هول شدم نمی دونستم باید چیکار کنم خودشم متوجه نشده بود بعدش الان نمی توانم به اون کافه برگردم چون از ...

اشکال نداره بابا چیز مهمی نیست ی چن قطره میخاد کجای دنیارد بگیره 

قطعا تا الان تمیز شده رفته. 

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز