قرمه_سبزی_خوشمزه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 2287 عنوان کمکککککک❌❌🙋🏼♀️ 180 بازدید | 34 پست سلام خانوما من میخوام ماشین لباسشویی بخرم بنظرتون تو برند های ایرانی کدوم خوبه؟ چند کیلویی بگیرم ؟ تسمه ای بهتره یا دایرکت درایو ؟ ممنون میشم تجربه هاتون رو در اختیارمبذرین 🙏🏼فقط لطفاً برند های ایرانی بگین. شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 1403/11/27 | 18:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاها20 عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 993 من پاکشوما دارم بدک نیسدوو هم خوبه ولی نمیدونم ایرانیه یا خارجی من هفت کیلویی دارم اندازش فعلا که دو نفریم خوب بوده ولی اگه لباس کثیف زیاد داری وبچه داری نه کیلوییشو بگیر
قرمه_سبزی_خوشمزه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 2287 من پاکشوما دارم بدک نیسدوو هم خوبه ولی نمیدونم ایرانیه یا خارجی من هفت کیلویی دارم اندازش فعلا که دو ... پاکشوما یسریا خوب تعریف میکنن یسریا راضی نیستن نمیدونم واقعا گیج شدم دوو هم میگن خیلی لرزش و صدا داره کدومش تمیز تر میشوره و بدون صداس؟ شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️
cemeterygrounds عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 2721 هر چی میخری بی صدا باشه حتما خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13574 پاکشوما داریم ۱۵ ساله کار میکنه ، فقط یکبار تعمیرش کردیم ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
قرمه_سبزی_خوشمزه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 2287 دوو خوبه ۸ کیلویی لرزش و صدا نداره؟ مدلش رو میگی بهم لطفاً ؟ شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️
قرمه_سبزی_خوشمزه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 2287 هر چی میخری بی صدا باشه حتما آره برام خیلی مهمه صداش اتفاقا شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️
sa_bazz عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 359 لرزش و صدا نداره؟ مدلش رو میگی بهم لطفاً ؟ نه اصلاواس مامانم دوو عه خوبه راضیه مدلشو نمیدونم دقیق
قرمه_سبزی_خوشمزه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 2287 پاکشوما داریم ۱۵ ساله کار میکنه ، فقط یکبار تعمیرش کردیم تمیز میشوره ؟ صدا و لرزشش در چه حدیه؟ شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️
قرمه_سبزی_خوشمزه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 2287 نه اصلاواس مامانم دوو عه خوبه راضیه مدلشو نمیدونم دقیق دوو گارانتی اسنواست درسته ؟ شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️
sa_bazz عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 359 تمیز میشوره ؟ صدا و لرزشش در چه حدیه؟ اره تمیز میشوره صدا ام نداره لرزشم نداره صدا داره ها خیلیییییی کمه خیلی کم
شاها20 عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 993 پاکشوما یسریا خوب تعریف میکنن یسریا راضی نیستن نمیدونم واقعا گیج شدم دوو هم میگن خیلی لرزش و صدا دا ... من مادرشوهرم دوو خریده واقعا خیلی بی صداست از من وقتی میشوره مثل میلاد های قدیمی صدا میدهولی شستنشون مثل همه
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13574 تمیز میشوره ؟ صدا و لرزشش در چه حدیه؟ تمیز میشوره خدایی ، تا دوسال پیش صدا و لرزه نداشت الان یکمی لرزش داره اگه لباس کم توش باشه ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
قرمه_سبزی_خوشمزه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 2287 اره تمیز میشوره صدا ام نداره لرزشم نداره صدا داره ها خیلیییییی کمه خیلی کم مرسی عزیزم ، بین دوو و پاکشوما مرددم شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️