پاکشوما یسریا خوب تعریف میکنن یسریا راضی نیستن نمیدونم واقعا گیج شدم دوو هم میگن خیلی لرزش و صدا دا ...
از مادرشوهرم موقع خشک کردن خیلی میلرز دوو عه ولی خوب زیرش همسان نیست برا همونه تکونش
وگرنه چیزای دیگش خوبه موقعی که لباسو میشور اصلا هیچ صدایی نمیده ولی خوب نمیدونم چرا جتس بدنه اش خیلی ضعیفه مثلا کشو شو که باز نیکنی انگار از این لاک های خیلی نازکه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
دختر عمومم داره دختر عمومم میگه خوبه ولی میگه وقتی فشار آب کمه مثلا همون دو دقیقه اول که مخصوص آبه شانس که فشار اب چقدر باشه اگه انقدم کم باشه که حتی یه پارچ اب باشه دیگه زمان نمیده تا آب به اون اندازه برسه شروع میکنه به شستن وبد میشوره
ولی پاکشوما اینجوری نیست هرچقدرم آب کم فشار باشه یه ساعت وایمیسته تا آب به اون اندازه استاندارد برسه بعد شروع به شستن میکنه