2777
2789
عنوان

همسر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 210 پست
نه خدارو شکر ،هرروز میگم خدارو شکر که بچه نیاوردم،گول نخوردم.وقتی گفتم دیگه طلاق میگیرم شوهرم با پرر ...

چقد پرو بیخود کرده من که اصلا فکر بچه هم نمیکنم میخوام جدا شم فقط

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

فایده نداره ،

فقط دارم از بین میرم 

احساس میکنم با هر دورغ و خیانتش سه سال پیرتر شدم

ماجرا از این قراره که ۶ ساله باهمیم 

از اول هرز میپرید خونه مجردی مشروب خوشگذرونی 

نه درس خونده نه کار داره

۳۰سالشه 

کلی التماس کردم ازش دست برداره 

قسم که دیگه اون ادم نیست 

بعد یه مدت فهمیدم تو دلخوریامون میرفته سمت 

گذشتم

سال بعد فهمیدم تو خونه مجردیش با یه زن بیوه زندگی میکرده 

گفت نه هیچ رابطه ای نبود بخدا فقط یه دوستیه ساده بوده اون زنه هم ساختمون روبروی من بوده

گذشتم

جدیدترین شاهکارش سفرش به ارمنستان و سوغات بیماری جنسیه که برام اورده

از همین ازمایش هاش فهمیدم 

انکار میکرد

امشب گفت بوده رابطه بوده اما اون یه روسپی بوده و منم حسی بهش نداشتم تا خوده صبح مست بودم چیزی یادم نمیاد

و حالا 

این داره از سر شب روحمو میخوره 

از این یکی شاهکارش چجوری بگذرم

و اینکه کسبه که مدام ادعای عاشقی داره اون سفر ارمنستانشم ما بک ماه قهر بودیم و رفته بود 

هنوزم میگه اونجا هم بیادت بودم

هنوزم میگه من یادم نمیاد با اون روسپی رابژه داشته باشم

ای خدا یعنی تا صب اعوذ بالله قران سر گرفته بوده تو اتاق با اون!!!!

در ضمن ما تو تموم این مدت اصلن رابطه ای نداشتیم چونکه توافق کرده بودیم شب عروسیمون همه چیو تحربه کنیم و من همه سال متعهد اون هر سال یه گند بزرگتر

چقد پرو بیخود کرده من که اصلا فکر بچه هم نمیکنم میخوام جدا شم فقط

خیلی سخته هردقیقه فکر کنی الان شوهرت یا داره با یک زن حرف میزنه یا با یکی تو خونست،همش میگم نکنه جدا شدمم این فکر تو ذهنم باشه که الان باز با کی در ارتباطه ، دیوونه شدم 

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
من در پروسه طلاق هستم .ولی مریض شدم نابود شدم ،من دیدم که حتی رابطه جنسی داره با این زن پولیا،

من ندیدم اما خودش گفت 

اونم نه ینفری با چهار تا از دوستاش و یکی از همین روسپی ها😢😢😢😢میگه یکی یکی میرفتیم تو اتاق

فقط دارم از بین میرم  احساس میکنم با هر دورغ و خیانتش سه سال پیرتر شدم ماجرا از این قراره که ...

عزیزم راهتو جدا کن هنوز دیر نشده خدا تو شکر کن ازدواج نکردی مهر طلاق نخورده به نامت منم مثل تو این همه بدی خیانت دیدم همه میگفتن درست میشه رفتم تو زندگی الان دیگه واقعا فهمیدم چه گهی خوردم 

وای تورو خدا خودتو حیف نکن....با همچین مردی نرو زیر ی سقف.

حتا میترسم ناراحتیمو بهش نشون بدم

اخه میگه بی حیا هستم که این حرفارو میزنم

در صورتی که تابحال بهش بی احترامی نکردم حتا اوج عصبانیتم 

فقط دارم از بین میرم  احساس میکنم با هر دورغ و خیانتش سه سال پیرتر شدم ماجرا از این قراره که ...

جدا شو ازش،نزار مهر طلاق بخوره رو پیشونیت این دادگاههای لعنتی و بری و بیای برای حق و حقوقت که قانون فقط با مرداست.فردا تو زندگی عادی میشه همه چیز بیشتر میره سمته اینکارا،قوی باش.ماهارو ببین درس بگیر عینه ما نشی ،طلاق خیلی سخته بخدا از ازدواج سخت تره

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!