2777
2789
همین الان خوابید دلم نمیاد بیدارش کنم ،میگیم دلتنگیم ولی راهی جز صبوری نیست!!

دركت ميكتم خيلي سخته مخصوص روزاي اول مثل معتادا بدن درد داري 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقيقا ما ٤ سال اون طوري زندگي كرديم الان ٣ ماه پيش هميم دور از همه شوهرم بدون من خوابش نميبره ازش فا ...

عزیززززم الهی 

چجوری طاقت اوردین ۴ سال رو ،من نمیتونم اینو درک کنم 

تیکر مربوط به بارداری نیست..
عزیززززم الهی  چجوری طاقت اوردین ۴ سال رو ،من نمیتونم اینو درک کنم

خيلي سخته ١٥ روزي كه بود يك روز جدا از هم نبوديم ولي روزايي كه بعد يك ماه ميومد اي حال ميداد نميذاشت ازش فاصله بگيرم 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
شرایط اینجوریه که باید یه مدت دور باشیم در ماه یک هفته میبینیم همو کاشکی بگذره این روزا

اين خيلي سخته ما ١٥ روز كنار هم بوديم 

خيلي سخته ١٥ روزي كه بود يك روز جدا از هم نبوديم ولي روزايي كه بعد يك ماه ميومد اي حال ميداد نم ...

ای جانم 

عشقتون ابدی باشه❤💋

ای جانم  عشقتون ابدی باشه❤💋

مرسي عزيزم همچنين ايشالله اين سختي ها پشتش شيريني باشه برات تحمل كن ميگذره شب خوش ❤️❤️

مهم اينه بعد سختيش وصل ياره ميدوني مياد😊 من دلتنگم و بايد مدارًا كنم نيست نميشه باشه 😔

کاش میدونستیم اون روز کی میاد چقدر باید صبر کنیم 

تحملش آسونتر بود