2777
2789

یکم گریه میکنم زنگ میزنم به مامانم ...یا به همسرم‌میگم نیاز به توجه دارم کلا خوب میشه حالم😄

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

من شوهرم تو نامزي ٣٠ روز سركار بود ١٥ روز خونه اون ٣٠ روز خيلييييي سخت بود اون شبا خيلي سخت بود تلفني ٣.٤ صحبت ميكرديم 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شوهرم تو نامزي ٣٠ روز سركار بود ١٥ روز خونه اون ٣٠ روز خيلييييي سخت بود اون شبا خيلي سخت بود تلفن ...

دوری بد دردیه خدا کمک کنه

تیکر مربوط به بارداری نیست..
منم خیلی دلم تنگه. عکساشو نگاه میکنم و گریه میکنم. اگرم بشه به خودش زنگ میزنم و  آرومم میکنه

میگن بعد سختی آسونیه 

به امید روزای خوبمون❤

داغون میشم اینجوری  باید روحیمو حفظ کنم امانتم که وقتی میبینمش سرحال باشم  تو خودم میریز ...

اوه امانتي !!! امانت كي بودي تو ؟! من شوهرم نصفه شب زنگ ميزد دلم برات تنگ شده توهم همين كارو بكن بهش زنگ بزن ذوق ميكنه كلي

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
اوه امانتي !!! امانت كي بودي تو ؟! من شوهرم نصفه شب زنگ ميزد دلم برات تنگ شده توهم همين كارو بكن بهش ...

همین الان خوابید دلم نمیاد بیدارش کنم ،میگیم دلتنگیم ولی راهی جز صبوری نیست!!

میگن بعد سختی آسونیه  به امید روزای خوبمون❤

دقيقا ما ٤ سال اون طوري زندگي كرديم الان ٣ ماه پيش هميم دور از همه شوهرم بدون من خوابش نميبره ازش فاصله بگيرم بدخواب ميشه بيدار ميشه ميگه واسه زايمانت چطور بايد تحمل كنم ميشه نري !!؟