2777
2789
عنوان

کیا پی آر پی صورت انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 5685 بازدید | 27 پست
برای جوانسازی دیدم خیلی خوب بوده. فقط اسی دو روز باید جززززز بزنی بحدی صورتت میسوزه اینکه میگن درد ن ...

دوستم که انجام داده میگه درد نداره 

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جلسه سوم هستم خییییلی بهتر شدم من

عزیزم لطفا توضیح کامل میدی چجوری میشه و. چکار میکنی

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

دوستم که انجام داده میگه درد نداره

دختر خاله شوهرم رفته بود گفت دو روز گریه میکردم. شاید جایی که این رفته بد بوده. گفت انقدر درد داشته دیگه نرفتم

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

عزیزم لطفا توضیح کامل میدی چجوری میشه و. چکار میکنی

بی حسی میزنن برات بعد از خون خودت مثل ازمایش خون خون گیری میکنن بعد خونی ک ازت گرفتن میزارن توی ی دستگاه تا پلاسما و مواد آلی رو جدا کنن بعد همون پلاسما ب نقاط صورتت تزریق میکنن.ماهی یکبار

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
بی حسی میزنن برات بعد از خون خودت مثل ازمایش خون خون گیری میکنن بعد خونی ک ازت گرفتن میزارن توی ی دس ...

به صورتت تزریق میکنن؟ آخه دختر خاله شوهرم رو مزونیدلینگ کرده بودن بعد پلاسما رو مالیده بودن به صورتش 

وای چ بدددددد خیلی وحشناکه که

آره کباب شده بود طفلک 

من یبار فاز گرفتم که یه دوره پی آر پی برای صورت انجام بدم. واقعن ارزش داشت. تعجب میکنم دوستان میگن درد داره. من که چیزی احساس نکردم به اون صورت. 

به نظرم اگه کسی دنبال یه راه طبیعی برای جوانسازی پوستشه، این روش خیلی جوابه. خودم کلینیک ویستان تو مرزداران انجام دادم. اسم خانم دکترشو یادم نمیاد ولی خیلی خوب بود مهربون و با حوصله . 

من چون خودم خيلى اينجا دنبال نتيجه و روش پى آر پى بودم خودم امروز انجام دادم اومدم اينجا بگم نظرمو...واقعيتش دردش زياد بود ولى خوبيش اين بود كه كوتاه بود يعتى توى يك دقيقه دو طرف صورتمو تزريق كرد

بعدش گفته تا نصفه روز آب به صورتت نزن و سرت رو پايين ننداز شب موقع خواب سرم رو به بالا باشه و سرم رو پايين نندازم حالا ببينم نتيجه چى ميشه