2777
2789
عنوان

کیا پی آر پی صورت انجام دادن

5683 بازدید | 27 پست

کسی نتیجه گرفته 

میخوام انجام بدم صورتم کک و مک داره 

کسی تجربه داره بگه لطفا دعاش میکنم 

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای جوانسازی دیدم خیلی خوب بوده. فقط اسی دو روز باید جززززز بزنی بحدی صورتت میسوزه اینکه میگن درد نداره سوزش نداره و فلان الکیه. دقیقا بکش و. خوشگلم کن هست

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

دختر عموم ۷جلسه رفت صورتش عین نوزاد شده جلسه ۶۵۰

واقعا؟ 

پی آر پی همونه که از خون میگیرن میزارن دستگاه ملاسما که جدا شد تزریق کنن به صورت 

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر خدایا شکرت

دختر عموم ۷جلسه رفت صورتش عین نوزاد شده جلسه ۶۵۰

جدی انقدر خوب بود خوش بحالش من که پوستم داغونه

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

واقعا؟ پی آر پی همونه که از خون میگیرن میزارن دستگاه ملاسما که جدا شد تزریق کنن به صورت

بله همون.ی دستگاه اومده ارایشگرم استوری میکنه با اشعه کک مک هارو از بین میبره از نزدیکم طرف دیدم واقعا صورتش صاف شده

هیچ وقت ب گذشته برنگرد