2777
2789
عنوان

کات کردیم‌باهم بنظرتون برمیگرده

90 بازدید | 5 پست

چندوقت پیش من و یکی دیگ ازدوستام بادونفراشناشدیم و هرکدومشون بایکیمون اوکی شد.ماهمیشه هرجامیرفتیم۴نفره باهم بودیم وخوش میگذروندیم.الان من وطرف مقابلم ب مشکل خوردیم باهم سراینک طرف من یک فردبه شدت درونگراس ووقتی حالش بده میره توخودش و دوست داره تنهایی حالش خوب شه.ادم مودی هم هست.این اواخریه ذره باهم ب چالش خوردیم وجروبحث کردیم من توحرفام بش گفتم حالا اگ منویکباردیگ دیدی تو.سرهمین حرف من طرفم‌سردشدوبامن یکی درمیون حرف میزدودیدنمم نمیومد.هی ازش میپرسیدم چیکارته فقط میگف من مدلم اینجوریه مشکل من باخودمه وباتونیس ببخشیداذیتت کردم توروولی من بایدمشکلم باخودم حل شه.بعدچندهفته بهم گف من فکریک نفرک قبلاباهاش تورابطه بودم افتاده توسرم ونمیذاره باتوارتباط بگیرم طرفمم فوت کرده کلا سراون حرفی ک توبهم گفتی من یهوفروریختم و دست خودم نبود و مقایستون کردم‌باهم.کلی پاپیچش شدم ک توحالت کنارمن خوب بوده بازم میتونی ولی میگف نه تصمیم درست اینه ک باهم نباشیم اینجوری تواذیت میشی اگ ادامه بدیم.ازاونور باپسرخالش ک رل دوستم باشه حرف زدم میگف بمن گفته تونمیتونی بااخلاقش اخت بگیری و سرهمین هردوتون اذیت میشین وبیشترموندنتون باعث وابسنگی زیادمیشه.من خیلی تلاش کردم ک طرزفکرشوعوض کنم بازم باهم باشیم ولی هربارهی گف نه تصمیم درست اینه باهم نباشیم.۲ماه باهم بودیم ولی عمیقن دوستش دارم ووابستگیم‌بهش زیاده.بااینک بهم بدکرده ولی بازم بهش فکرمیکنم.از اونوررفیقم ک هم اتاقی خوابگاهمم هس بارلش کات کردن ولی الان بازباهمن.سراین موضوع ک رفیقم میره بیرون بارلش یاهرچی خیلی اذیت میشم ک چرا مانتونستیم باهم ادامه بدیم چرامایه فرصت بینمون داده نشد.دیگ الان رهاش کردم و پیگیرش نیستم.دوروزه گذشته ازحرف زدن اخیرمون.بنظرتون همچین فردی برمیگرده بازم؟؟؟

بزور میخوای باهاش باشی اخه

وقتی اون نمیخواد و هی میگه نه،چرا گیر دادی یا الانم منتظری

اصن فرض که برگرده،نهایت ممکنه از سر دلسوزی باشه،تهش که چی

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ،ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ:)))                                                                              یه اسفندی مهربون🌝💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدمای درونگرا رو نباید زیاد اذیت کنی باید به محیط امنشون رات بدن که اونم بعد از اعتماد خیلی بالا اوک ...

من زیادبهش فضادادم ک باخودش کناربیادوتنهاباشه.۴.۵روزباهاش حرف نزدم ک ب خودش و خودم فضابدم ولی کلا ادم مودیه.حتی پسرخالشم میگف خیلی مودیه و بودنمون باهم باعث اذیت شدن من میشه.ولی حرف من اینه اگ اومدک نمونه چرا اومد اصلا

بزور میخوای باهاش باشی اخهوقتی اون نمیخواد و هی میگه نه،چرا گیر دادی یا الانم منتظریاصن فرض که برگرد ...

میدونم تهش هیچی نیس ولی میخوام ک برگرده همچین بهش نه بگم دلم خنک شه.خیلی این روزا حالم بده دست ودلم ب هیچ کاری نمیره و کلا بی حوصلم