2777
2789
عنوان

بعضیا اینجا واقعا کمبود دارنا 💀

137 بازدید | 14 پست

یعنی جدی جدی اینقدر تو زندگی واقعی بهتون بها نمیدن 

مجبورید اینجا از خودتون تعریف کنید 🦦

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر اوقات این‌طور نیست و ما فقط این‌طوری حس می‌کنیم و برداشت می‌کنیم در حالی که واقعیت خیلی متفاوته و شاید اون برداشتی که از اون آدم داشتیم حتی یک درصد هم واقعیتش نبوده 

دانشجو 

اکثر اوقات این‌طور نیست و ما فقط این‌طوری حس می‌کنیم و برداشت می‌کنیم در حالی که واقعیت خیلی متفاوته ...

خب حس کردن مربوط به دوتا تاپیک میشه 

طرف از اول تا آخر تاپیک زده من خیلی خوشگلم 

خب این قشنگ مشکل داره معلومه کمبود داره 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

مردم از خودشون تعریف میکنند، تو چرا بدت میاد؟

از یه حدی که فرا تر بره میشه کمبود و بیماری 

ی کاربر اینجا هست مث سگ ب شوهرش خیانت میکنهبهش گفتم چرا اینجوری میکنی؟ میگه تو حسودیت میشه ک من خوشگ ...

اون دیگه باید بستری بشه واقعا 

خب حس کردن مربوط به دوتا تاپیک میشه طرف از اول تا آخر تاپیک زده من خیلی خوشگلم خب این قشنگ مشکل داره ...

منم روزی ده بار به خودم توی تنهایی و جلوی دیگران می‌گم خیلی خوشگلم و خیلی کیف می‌کنم... کجاش اشکال داره؟ آدم‌ها باید از خودشون تعریف کنن چون تعریف کردنی هم هستن

دانشجو 

منم روزی ده بار به خودم توی تنهایی و جلوی دیگران می‌گم خیلی خوشگلم و خیلی کیف می‌کنم... کجاش اشکال د ...

عزیزم اینکه به خودتون تلقین‌ میکنید فرق داره با اینکه التماس کنی از بقیه توجه بخری 

خب اون فردی که همش اینجا میگه من خیلی خوشگلم 

همه بهم میگن خوشگلم معلومه تو زندگی واقعیش هیچ کس بهش نگفته و کمبود داره 

وگرنه کسی که تعریف زیادی میشنوه نیاز نداره تعریف کنه 

عزیزم اینکه به خودتون تلقین‌ میکنید فرق داره با اینکه التماس کنی از بقیه توجه بخری خب اون فردی که هم ...

حرف سطحی‌ای می‌زنی

من باز هم می‌گم این‌چیزها رو فقط ما حس‌شون می‌کنیم و این حس کردن دلیل بر واقعیت بودنشون نیست

دانشجو 

2790
2778
2791
2779
2792