2777
2789

اینجا میخوام تجربیات خودم و چیزهایی که بهم کمک کرده رو بزارم شاید به یک نفر کمک کنه 

1_اولین قدم هدفمند بودنه 

یعنی هدفت رو مشخص کنی که چرا میخوای مطالعه رو شروع کنی و میخوای به چی برسی 

همچنان اُمید سرمایه حیات ماست 🌱

نکته بعدی اینه که هر چیزی که باعث میشه شما از هدفتون دور بشید رو کنار بزارید برای مثال برای من اینستاگرام بود 

و همچنین چیزهایی که باعث استرس شما میشه مثل اخبار و خبرهای مایوس کننده 

بجاش سعی کنید تو محیطی قرار بگیرید که بیشتر شما رو به سمت هدفتون هل میده مثلا عضو یک گروهی که مثل شما مطالعه میکنن بشید 

شروع مطالعه و رفتن دنبال کارهایی که تو برنامت گذاشتی سخته

ممکنه موقع شروع حس بدی داشته باشین حسی شبیه استرس و ناراحتی

شما چه اون کار و انجام بدین

چه انجام ندین این حس هست (چون انجام ندادین برنامتونو باز هم حس بد دارین )

پس از هر طرف بری درده

ما عادت کردیم که تو این موقعیت از اون حس فرار کنیم  و نمیریم که انجام بدیم و برناممون رو عقب میندازیم

ولی بیا و اون حس های بد رو تحمل کن و کارت رو عقب ننداز و یکمی ازش رو انجام بده

حس بد رو تحمل کن

و بخاطرش برنامت رو عقب ننداز

بیا برنامت رو به قسمت کوچیکتر تفسیم کن و انجامش بده

(اون حسای بد بعد از انجام دادن کار به طور شگفت انگیزی به اعتماد به نفس تبدیل میشه )

اگه تموم کردن ی کاری سخته خوردش کن

و این کارو هرروز انجام بده

بطور مثال من وقتی اون حس بد رو داشتم میرفتم سراغ گوشی که فرار کرده باشم از اون حس

ولی باید نادیدش گرفت و کارها رو کوچکتر کرد و انجام بدی تا اون ترسِ مغز از شرایط جدید کمتر بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمالگرایی+منتظر انگیزه بودن 

باعث میشه شروع کردن یا اتفاق نیوفته یا به تأخیر بیوفته یا وقتی شروع کردی تو مسیر مدام تلاشت رو بی ارزش بشمری و حس ناکافی بودن داشته باشی 

ولی 

انگیزه واقعی بعد از شروع ایجاد میشه 

هدفهای بزرگ و دست نیافتی رو تبدیل به هدفهای کوچیکت و دست یافتنی کن تا کمالگرایی باعث نشه از خودت و هدفات دست بکشی 

یکه نکته بسیار مهم دیگه اینه که خودتون رو به زمان وابسته نکنید یا مثلا ساعت رُند 

مثلا اگه تو برنامتون گذاشتین از ساعت ۷ شروع کنید اگه احیانا ۹ بیدار شدین ناامید نشین شروع کنید بخونید 

چون اگه بخونید دو ساعت عقب هستین ولی اگر جا بزنید ی روز کامل عقب میوفتین