2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 191 پست

ما تو فامیل کلا رسم مهریه نداریم و نوعی خرید و فروش میدونیم و باورمون اینکه دختر و معامله نباید کرد...البته این رسم ما هست و منظورم توهین به کسی نیست...

در عوض حق کار و فرزند و در مواروی حق طلاق میگیریم...کلا عقیده داریم مهریه و دیه پولهاییه که هیچ وقت با رضایت داده نمیشه و حتی اگه مرد بد باشه دوست نداریم اگه جدایی باشه پول اون وارد زندگیمون بشه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهم نمیخندین اگه بگم یادم نیست؟؟؟

فقط 3 دانگ خونه را یادم مونده... که اونم فعلا نداره....اینه شمعدونم بود😂😂😂

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
راضی هستی؟

فوق العاده زیااااد 😍از همسرم ازخانواده اش و....

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
ما تو فامیل کلا رسم مهریه نداریم و نوعی خرید و فروش میدونیم و باورمون اینکه دختر و معامله نباید کرد. ...

خیلی برام جالب بود. به قولی معتقدید این پول خوردن نداره.

البته برای کسی خوبه که خودش وضع مالیش خوب باشه یعنی پدر دختر

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
من مهریه ام یک شاخه گل رز است و از نظرم ملاک خوشبختی نمیتونه باشه چون عمیقا از زندگی ام راضی ام و خو ...

عقیدت کاملا درسته ایشالا همیشه خوش بخت و سلامت باشین

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
خب دقیقه اولش همه فکر میکنیم طرف میفهمه ولی برای خیلبا عکسش ثابت شده 

چون دید خیلی ها همینه که از اول ته زندگی رو میبینن 

در واقع تو خیانت ها هم که ببینی این جنس زن هست که به همجنس خودش ظلم میکنه 

کلا من به همسرم اعتماد دارم 

اما مهریه خواهرمم ۱ سکه اس 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
خیلی برام جالب بود. به قولی معتقدید این پول خوردن نداره. البته برای کسی خوبه که خودش وضع مالیش خوب ...

بله اصلا نمیگیریم حتی یک ریال

خیلی برام جالب بود. به قولی معتقدید این پول خوردن نداره. البته برای کسی خوبه که خودش وضع مالیش خوب ...

یعنی چی وضعش خوب باشه؟؟؟یعنی اگه بد باشه دخترشو با مهریه سنگین عروس کنه بلکه دراینده پول نصیبش بشه؟؟؟

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"