2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 191 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی داده کی گرفته به نظر من الکیه این مهریه 

بری یه سر دادگاه های خانواده و زندان ها میفهمی کی داده و کی گرفته گلم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

اهمیت و میزان رضایت بستگی به وضعیت عروس و داماد داره به نظرم. به  وضعیت مالی و رابطه ای که بینشون وجود داره. گاهی واقعا لازمه زیاد باشه و گاهی واقعا لازم نیست. مهریه تضمین کننده خوشبختی نیست ولی گاهی هم برای عده ای نجات دهنده اس.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

ما تو فامیل کلا رسم مهریه نداریم و نوعی خرید و فروش میدونیم و باورمون اینکه دختر و معامله نباید کرد...البته این رسم ما هست و منظورم توهین به کسی نیست...

در عوض حق کار و فرزند و در مواروی حق طلاق میگیریم...کلا عقیده داریم مهریه و دیه پولهاییه که هیچ وقت با رضایت داده نمیشه و حتی اگه مرد بد باشه دوست نداریم اگه جدایی باشه پول اون وارد زندگیمون بشه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
طلاق حضانت تقسیم اموال و کارو تحصیل؟

من همسرم کمک کرد وکالت قبول شدم دفتر زدم و ...به نظرم اگر بخوام این چیزا رو به عنوان یه حق ازش بخوام بی چشم و رویی هست وقتی خودش فهمش رو داره

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
خب همه واسه همون میرن ولی زندگی واقعی خیلی تلخه یه وقت طرف مقابلت بزنه زیرش اونوقت چی

ما هردو قانون خوندیم و دستمون تو کاره زیر و رو نمیکشیم

خب همه واسه همون میرن ولی زندگی واقعی خیلی تلخه یه وقت طرف مقابلت بزنه زیرش اونوقت چی

من همیشه فکر میکنم اگر من پسر بودم نمیترسیدم از اینکه طرف مقابل بزنه زیر قول و قرارش و من زندگیم داغون بشه؟ 

1001 سكه

يكيشم دريافت نموده ام!!!

مهريه هيچي نيست با قوانين جديد كه كلا الكي يه.به نظر من آدم مهريه اش يه شاخه گل باشه ولي حق طلاق رو داشته باشه

خواهر شوهر من حق طلاق داشت مهريه اش هم عين من.وقتي خيانت شوهره رو كشف كرد براحتي طلاق گرفت نه منتي نه ازاري نه دعوايي

ولي پرونده مهريه اش همچنان بازه هي برو و بيا بلكه دوزار گيرش بياد!! 

اينقدر اينور اون ور دوندگي داره كه تهش همه ميگن به جهنم بخشيدم رفت

تو قانون مهريه يه بدهي جدي يه كه از همه اموال طرف بايد بردارن تا تموم بشه.حتي مهريه به ارث ميرسه يعني اگه زن فوت كرد به بچه هاش ميرسه

ولي روكاغذ اينجوريه!!