Mona2 مدیر عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 13086 عنوان جهيزيه | مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 47 پست سلام دوستان😘الهي به اميد تو نتم خييلي ضعيفه خداكنه قطع نشه باز.سوالم اينه كسي از قيمت لوازم برقي هاي اشپزخونه خبر داره؟؟ مثلا غذاساز و پلو پز و... . كلش چند ميشه؟؟ يه قيمت حدودي بدين لطفا مخصوصا كسايي كه تازگيا واسه جهيزيشون خريد كردن ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را.. 1396/10/16 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زمستانیم۶۷ عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 230 لوازم برقي اشپزخونه خورده ريزاش خيلي بيشتره😩 ممنون عزيزم😘 اونا رو دیگ نمیدونم آمارشو ندارم دست مامانمهمثلا سرویس قابلمه یکی خریدم ۷۰۰ تومن راضیم رزنبرگ
زمستانیم۶۷ عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 230 چرخ گوشتی نخر اصلاجاش غذا ساز خوب بخر خیلی کابرد داره تو همچی و آبمیوه گیری
Mona2 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 13086 خيييلي ممنون عزيزم خداخيرت بده 😘😘 ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
Mona2 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 13086 چرخ گوشتی نخر اصلا جاش غذا ساز خوب بخر خیلی کابرد داره تو همچی و آبمیوه گیری انقد زيادن كه ادم گيج ميشه واقعا ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
مرمرخانومی عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 5449 من همه وسیله برقیا اشپزخونمو از گناوه تو اسفند ۹۵ خریدم.غذا ساز فیلیپس ۲۲ کاره کا ابمیوه گیره مخلوط کن اب پرتقال گیره هاونگ خوردکن مخلوط کن همزو و ... بود ۸۵۰ تومن.چرخ گوشت بروان ۳۵۰ ساندویچ ساز ۱۵۰ گوشت کوب برقی ۵ کاره ۱۵۰ جارو شارژی کنوود ۱۵۰ مایکروویو دوو ۷۵۰ پلوپز و سرخ کن ۲۵۰
Mona2 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 13086 مورد دیگه هم هست بگو من حضور ذهن ندارم مرسي عزيزم زحمتت زياد ميشه همين چندتا باز غنيمت بود چون اصلا حدوديم قيمت دستم نبود ايشالله نتم درست بشه سرچ ميكنم ممنون گلم😘😘❤️❤️ ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
Mona2 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 13086 سلام عزیزم.غذاساز و ابمیوه گیرو اسیاب و اینا روهم دیگه فک کنم پونصد تومنی بشه.البته چومن میگن اگه غذ ... نزديكه اگه خدابخواد😍 ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
مرمرخانومی عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 5449 من که یخچال و لباسشویی و ماشین ظرفشویی وکل وسایل برقی اشپزخونمو از گناوه با بیمه یکساله گرفتم ۱۴ تومن
Mona2 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 13086 من که یخچال و لباسشویی و ماشین ظرفشویی وکل وسایل برقی اشپزخونمو از گناوه با بیمه یکساله گرفتم ۱۴ توم ... چقد خوب😍 بسلامتي ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
نرام عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 16173 يادم ميمونه حتما مرسي 😘😘 همون ٣ سال پيش چند شدن كلا؟ نميدونم هزيزم همه جاهازو كلي خريدم دقيق يادم نيست ولي قيمتاش يه مقدار از وسايل ديگه بيشتره ولي واقعا عاليه اگه همشم نخريدي. حتماااا چندتا تيكتو بخر مطمئن باش دعام ميكني ١ درصد فك كنين سركاريه!