2777
2789
عنوان

جهيزيه

653 بازدید | 47 پست

سلام دوستان😘

الهي به اميد تو نتم خييلي ضعيفه خداكنه قطع نشه باز.

سوالم اينه كسي از قيمت لوازم برقي هاي اشپزخونه خبر داره؟؟ مثلا غذاساز و پلو پز و... . كلش چند ميشه؟؟ يه قيمت حدودي بدين لطفا مخصوصا كسايي كه تازگيا واسه جهيزيشون خريد كردن

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم.غذاساز و ابمیوه گیرو اسیاب و اینا روهم دیگه فک کنم پونصد تومنی بشه.البته چومن میگن اگه غذا ساز رو ابمیوه گیر باشه زود خراب میشه من گذاشتم غذاسازو جدا بگیرم.کی عروسیته؟

عزیزم  قیمتا بستگی به مارک داره  بزن تو دیجی کالا یه ده دیقه چرخ بزن قشنگ دستت میاد همه چ ...

ممنون عزيزم. نت واقعا داغونه امشب كلا هرچي سرچ ميكردم از بس كند بود از حوصلم خارج بود گفتم از تجربيات دوستام استفاده كنم

من تازه پنج ماه شروع کردم زندگیمونه هر کدومش مثلا ابمیوه گیری همه کاره نزدیک سیسصد سرخ کن و پوپز ارام پز همشون باهم اونم همین قیمته سیسصد یا بالاتر جدا از اونم زود پز بازم همه کاره پلو پز داره  ارام پز بخار پز اونم همین قیمت نگاه کن اضافی نخر من یبارم مورد احتیاجم نشد اصلیش ابمیوه گیریو چرخ گوشته 

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی
گاسترو اصل المان و فيك نداره و عالي 

يادم ميمونه حتما مرسي 😘😘 همون ٣ سال پيش چند شدن كلا؟