2777
2789

فکر کردین چیکار کنید امن تر هستین کجا باشید امن ترید؟؟

من زیادی خاکی بودم خانواده همسر اسفالتم کردن

یروزی دنیا یه سیلی بهت میزنه و بهت یاد میده سکوت و فاصله گرفتن وقتی این دوکار رو انجام دادم تازه امن شدم

صمیمی نشدم به هیچ وج دیگه نه حضورم پررنگه نه شمارم روگوشیاشون ۸ماه زنگ نزدم 

شما پیش کی ناامنی دیدین و چیکار کردین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی که ایمان آوردم هیییییچ کس نمیتونه تنهاییمو پر کنه حتی همسر مادر پدر اون موقع دوره تلخی بود اما بعدش قوی شدم و امن شد

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

نا امنی اول پیش شوهرم بعد خانواده اش منم کم زنگ میزنم میگم تو که ۸ماه زنگ نزدی یعنی ۸ماه هم هست که خونه شون نرفتی ؟ یا فقط زنگ نمیزنی 

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

نقطه امنم فقط پیش خدا ، خودم و خانوادم هستش❤️

باقی برام ناامن نیستن ولی خب اعتبار خارج از ظرفیتشون هم نمیدم بهشون ک با هر خطایی خودمو و ارزش گذاریمو زیر سوال ببرم و بهم بریزم

با همه رفتار مقتدانه ،محترمانه و مودبانه ای دارم اینجوری حرمتتم حفظ میشه و بقیه مشتاق برای صمیمی تر شدن باهام

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

نا امنی اول پیش شوهرم بعد خانواده اش منم کم زنگ میزنم میگم تو که ۸ماه زنگ نزدی یعنی ۸ماه هم هست که خ ...

نه زنگ زدم نه خونشون رفتم چون شهر دورم عید قراره برم