2777
2789
عنوان

بچها چیشد

450 بازدید | 5 پست

بچها ایلدا چیشد کی بود ترکید یانه؟ من تل شو دارم بهش پیام دادم فکرکنم اکانت دست خودش نبودش هنوز جواب نداده چیشده

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

ایلدا کیه

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کنم هک شده بود

ترکید یان تاپیک هاش پاک شدن نکنه تعلیق شدش

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
ایلدا کیه

ی کاربر بودش بنظرم موجه متین بود دیشب تاپیک عجیب میزد مشخص بود خودش نیس

2790
2778
2791
2779
2792