2777
2789
عنوان

بنظرتون برای دوستم سکه بخرم 🧐

106 بازدید | 9 پست

نی نی دوستم دنیا اومده 🎀🥹

توی تاپیک قبلم یکی گفت برای دوستش پلاک خریده 

حالا من گفتم سکه خوبه برای دوستم ببرم که هم برای خودش باشه هم یه جورایی برای نی نی اش 

یا اینکه یه ست خوشگل برای نی نی اش ببرم 🤨

یا پلاک بخرم برای نی نی اش؟! 

چی میگید نظرتون چیه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چه قیمت میتونی سکه بخری

اصلا از لحاظ بودجه مشکلی ندارم 

فقط میگم یه وقت زیاده روی نکرده باشم سم باشم 

مثلا ربع سکه شاید بهتر باشه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

سکه؟؟؟من باشم نمیگیرم تو این گرونیالبته کادو گرفتن بستگی به سطح مالی افراد و میزان صمیمیت و کلی مسائ ...

دوستم خیلی بهم نزدیکه 

صمیمی ترین همکلاسیم هست 

اصلا از لحاظ بودجه مشکلی ندارم فقط میگم یه وقت زیاده روی نکرده باشم سم باشم مثلا ربع سکه شاید بهتر ب ...

خب ربع سکه20میلیونه، مگه مادر پدرشی اینقدر میخوای هزینه کنی، بچه ی دوست تا این حد هزینه نمیکنن

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

خب ربع سکه20میلیونه، مگه مادر پدرشی اینقدر میخوای هزینه کنی، بچه ی دوست تا این حد هزینه نمیکنن

آره دیگه میگم زشته 

شاید خانواده شون بهشون بر بخوره 

یه پلاک خوبه برای دخترش ؟! 

آره دیگه میگم زشته شاید خانواده شون بهشون بر بخوره یه پلاک خوبه برای دخترش ؟!

آره بابا فکر کنن مثلا خانواده همسرش اینقدر نیورده باشن تازه دعوا بیفته دوست من از کل خانواده تو بیشتر هزینه کرده

یه انگشتر کوچولو، یه گردنبند کوچیک، اینا خوبه

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

آره بابا فکر کنن مثلا خانواده همسرش اینقدر نیورده باشن تازه دعوا بیفته دوست من از کل خانواده تو بیشت ...

آره درست میگید ❤️

ممنون عزیزم