2777
2789
عنوان

بعضی احساسات باید سرکوب بشن

91 بازدید | 11 پست

شاید فک کنید احساسات همشون باید بیلن بشن بخاطر دگیای امروزی  ولی احساسات میتونن از شما بازنده قاتل متجاوز و... بسازن پس بهتره بعضی از احساساتتون رو سرکوب کنید و با عقلتون تصمیم بگیرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادما باید جلوی نفس خودشون وایسن یکیش نفس شهوانیه

چی میشه که یکی قاتل و متجاوز میشه؟؟تا حالا چندتا مستند از قاتل های معروف دنیا دیدی یا از زندگیشون میدونی و همین طور متجاوزها؟؟؟یکی از دلایل ارتکاب به جرم احساسات سرکوب شده که باعث بروز خشم و تجاوز و قتل میشه

چی میشه که یکی قاتل و متجاوز میشه؟؟تا حالا چندتا مستند از قاتل های معروف دنیا دیدی یا از زندگیشون می ...

هزاران تا دیدم هزاران فیلم جنایی مستند و پرونده دیدم من که نگفتم همه احساسات باید سکوب بشن که شما مخالفت میکنی ولی بعضی احساسات باید سرکوب بشن همه ما دلمون میخواد بریم کله یکی رو بکنیم ولی جاش میریم بهش صحبت میکنم ولی یکی از ما میره کلشو میکنه اون یکنفر احساستش رو اون موقع سرکوب نکرد شما درست جمله من رو نخوندی یا دریت متوجه نشدی و مخالفت کردید که اره احساست سرکوب بشه بده خب اینکه مشخصه من گفتم بعضی و همون احساساتیم که بروز داده میشه باید اغلب در راه درست سازنده باشه وگرنه اسیب زنندس 

هزاران تا دیدم هزاران فیلم جنایی مستند و پرونده دیدم من که نگفتم همه احساسات باید سکوب بشن که شما مخ ...

خشم بخشی از احساسات ما هست فارغ از ژن و بیماری های روانی و ذات همه ما تجربیات متفاوتی از زندگی داشتیم و تو خانواده های متفاوتی به دنیا آمدیم پس در آینده همه ما نسبت به موقعیت های مختلف واکنش یکسانی انجام نمیدیم یکی رو میبینی که میتونه خشمش رو مدیریت کنه اما یکی دیگه نه پا میشه میره عربده کشی و قمه کشی میکنه چرا؟؟؟چون تجربه زیستی این دوتا آدم متفاوت بوده از این جهت واکنش این دو نفر فرق داره یا فرض کن بچه ای که مدام مقایسه شده دستاوردهاش نادیده گرفته شده مدام احساسشو سرکوب کرده در آینده ممکنه تبدیل به یه فرد حسودی بشه که زندگی خیلی ها رو نابود کنه یه چیزی که راجع به اکثر قاتل های سریالی میدونم اینکه اکثر اینها تو بچگی بهشون تجاوز شده خب اگه همون موقع انقدر احساس امنیت داشتن و تجاوز رو گزارش میکردن با تراپی و همدلی هیچ وقت تبدیل به یه قاتل سریالی نمیشدن

خشم بخشی از احساسات ما هست فارغ از ژن و بیماری های روانی و ذات همه ما تجربیات متفاوتی از زندگی داشتی ...

عزیزم شما خر خودتون رو میرونید به اصطلاح من حرفای شما رو هم قبول دارم ولی بحث لین تاپیک از صحبت های شما جدا بوده و من توضیح دادم ولی مثل اینکه متوجه نشدید دیگه ریپلای نزنید خواستید برید دوباره پیام قبلی من رو بخوتید سپاس گزارم با احترام

شما منظورمو متوجه نشدی من نمیگم موقع خشم بریم کله طرفو بکنیم هر چه قدر ما ذره ذره خشممون رو سرکوب کنیم بنا به هر دلیلی اون خشم های ناچیز تبدیل به یه خشم بزرگ و کنترل ناشدنی میشه و همین طور بقیه احساسات و اون وقت این احساسات سرکوب شده از طرف قاتل و جانی میسازه