2789
عنوان

پدر شوهرم

558 بازدید | 11 پست

بچها پدر شوهرم اومد ی پیشنهاد کاری ب من داد  که بیا باهم کاسبی کنیم منم قبول کردم قرار شد پنجا پنجا کار کنیم من تجربه کاسبی ندارم ولی  تعریف از خودم نمیکنم هوش مالیم بد نیست  خلاصه   امشب رفتیم صحبت کنیم برگشت بهم گفت اول کار من ی موردی بگم  حالت نصحیت  اول اینکع تو عروسمی  ممکنه با مردای بد سر کار پیدا کنی مراقب باش تو حرف زدنت فلان بهمان 

منم گفتم باسه بد برگشت گفت اگه شرکتی قرار بشه ثبت کنیم باید ب اسم من باشه  

تو چون تجربه نداری باید فقط گوش کنی اوایل یعمی طبق اخلاقیاتس میخواد من بله چسم گویه اون بشم 

که مخالفت کردم یه ذره نرم تر شد بد  برگشت گفت من نیاز ب این کارا ندارم ب خاطر اینکه تو تو خونه بیکار نباشی  تنها نباشی  دارم کمک میکنم 

ی وقت ناراحتم نشی احساس کوچیکی نکنی  خیر دو طرفه داره  خلاصه  من خیلی دو دل شدم  احساس خوبی نمیکنم به نظرتون چیکار کنم گیج شدم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگا کلا با فامیل هم خوبیا خودشو داره هم بدی هاش رو

الان دبه در بیاره فردا بازار کساده یا همچین چیزی چند ماه پول بهت نده چیزی نمیتونی بگی، یا بالا بکشه بره کلا یا چیزی شد بندازه گردن تو کم کسری ای چیزی 

از یه طرف دست خودتونه همه چیش، ساعت کاری، امکان پیشرفت یا اینجور چیزا

اگه واقعا آدم درستیه که اوکیه دیگه

اگه آدم اوکیی نیست و حالت هم با درخواستش اوکی نیست بیخیالش 

اگر میدونی تو حساب کتاب درسته و خقتو نمیخوره ، و اینکه بعداً عیب و ایراد هارو نمیندازه گردنت خوبه

این حرفا رو هم بزار به پای حس اقتدار مردونگی

میخواد بگه من هوای عروسک رو داشتم و من برای عروسک ی کاری کردم و ....

بعدم مردا تو شریک شدن با ی زن میترسن که از طرف ی زن براشون تصمیم گیری بشه 

اگر میدونی تو حساب کتاب درسته و خقتو نمیخوره ، و اینکه بعداً عیب و ایراد هارو نمیندازه گردنت خوبهاین ...

دقیقا هم نظرم با شما ،خواسته بگه من نیاز چندانی ندارم و حس حمایتگریشو حفظ کنه اسی باید با احترام برخورد کنه اگه می‌دونه منصف هست