2777
2789

نه مشکلی پیش نمیاد ولی چون ازت خون زیاد میره باید بعد عمل غذا و ...به خودت برسی که بیحال نشی بعدش

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا سوند کجا بود

عملش زود تموم میشه بعدشم میری خونه

دوست من همون روز عملش پریود بود

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نه بابا چیزی نمیشه خودشون شورت مخصوص میدن منم پنج روز دیگه عمل دارم سرما خوردم از شانس چنان گلوم میس ...

منو خیلی دوس دارم عمل بینی کنم ولی می ترسم خیلی 

شما چطور بدون ترس عمل می کنید

نه بابا چیزی نمیشه خودشون شورت مخصوص میدن منم پنج روز دیگه عمل دارم سرما خوردم از شانس چنان گلوم میس ...

شانس من    همیشه  پریود هام  منظم  بود   این ماه ک  عمل داشتم   ۲۰ روزه عقب  افتاده    هرکاری میکنم  پریود نمیشم  میترسم  تو بیمارستان  شورشور بی صاحاب مونده   ریدم تو شانسم 

شانس من همیشه پریود هام منظم بود این ماه ک عمل داشتم ۲۰ روزه عقب افتاده هرکاری میکنم ...

زعفرون دم کن بخور غلیظ باشه 

آویشن دم کن بخور. ی قاشق زردچوبه بریز تو ی لیوان آب ولرم من هر موقع که عقب میفته دم میکنم به شب نرسیده پریود میشم

فک کن تو اون حال گیج منگی باید بفکر تعویض باشی

اره دیگه باید سرتو پایین نیاری همونجوری لباستو عوض کنی

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
منو خیلی دوس دارم عمل بینی کنم ولی می ترسم خیلی شما چطور بدون ترس عمل می کنید

اصلا ترس نداره فقط نگران میشی نکنه خوب نشه .. موقع بیهوشی تم که انگار چشاتو میبندی و باز میکنی انگار زمان نگذشته .. فقط دردش و مراقبت بعدش که اونم با مسکن و رسیدگی اوکیه