2777
2789
عنوان

سال 1404 چخبره

| مشاهده متن کامل بحث + 8979 بازدید | 62 پست
خیلی های دیگه هم دیدم با من هم نظرن . عید دل شاد میخواد عید جیب پرپول میخواد، عید دل های به هم نزدیک ...

یادمه بچه بودم از اول زمستون روز شماری عید میکردم و کلی ذوق داشتم.الان طبق عادت حس میکنم باید واسه عید لباس بخرم نه چیزی به دلم میشینه نه حوصلش دارم😪

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

خیلی های دیگه هم دیدم با من هم نظرن . عید دل شاد میخواد عید جیب پرپول میخواد، عید دل های به هم نزدیک ...

همشون مربوط به وضعیت اقتصادی هستن

مردم هیچکدوم الان وضع مالی خوبی ندارن 

اما برای همین صمیمیت لازمه به هم سر بزنیم که عید خودش یه بهانه ی خوبه. بعضیا با چشم و هم چشمی خیلی سختش میکنن با چیز های ساده هم میشه کنار هم بود. 

الان از لحاظ مالی پوکیده هستیم و تنها چیزی که باقی مونده برامون هویتمونه. 

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه بچه بودم از اول زمستون روز شماری عید میکردم و کلی ذوق داشتم.الان طبق عادت حس میکنم باید واسه ع ...

دقیقا منم همینطور 🥲

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بله دقیقا همینه ولی کلا مردم همه انگار عصبی و داغونن دل خوشی نمونده متاسفانه

حق دارند منم الان عصبیم مثل بقیه 

ولی مسئله با آه و ناله حل میشه؟ 

همبستگی میخواد ... به امید اون روز انشالله در سال جدید. پیش میاد حتما من باور دارم.‌

منم ایمان دارم ، نور بر تاریکی پیروزه .

همیشه همین طور بوده.

همشون مربوط به وضعیت اقتصادی هستنمردم هیچکدوم الان وضع مالی خوبی ندارن اما برای همین صمیمیت لازمه به ...

حالا جنبه های مالی که خیلی هم مهمه به کنار . از زمان کرونا تقریبا دیگه دل ها از هم دور شده مردم نسبت به هم سرد شدن ، ریا و دورنگی زیاد شده و اختلافات و دعواها هم تو خانواده ها و فامیل ها زیاد شده . اینا بخشی به خاطر مشکلات و مسائل مالی هست بخشی دیگه تهاجم فرهنگی و بیماری ها و...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

به یه پوچی رسیدیم انگار

به یک انزوای اجتماعی و درخود فرورفتگی و پوچی و...

حالا جنبه های مالی که خیلی هم مهمه به کنار . از زمان کرونا تقریبا دیگه دل ها از هم دور شده مردم نسبت ...

دقیقا خیلیا میگن از ۹۸ به بعد زندگی عوض شده 

سرعت گذر زمانم خیلی زیاد شده بعد کرونا

ولی این مشکلات۹۹ درصد به خاطر همون وضعیت اقتصادی هستن، کسی که درگیر پول سیب زمینیه و تو صف مرغه معلومه که عصبانیه.

میگن ،از دری که فقر بیاد ایمان خارج میشه. 

امیدوارم سال خوبی باشه

صندوق سرمایه گذاری فیروزه به تمام کدهای بورسی 100 واحد صندوق ساحل پاداش میده

کافیه لینک زیر رو بزنید شماره موبایل و شماره ملیتون رو ثبت کنید بقیه اطلاعاتتون رو خود صندوق از طریق سجام داره، بعدش ۱۰ واحد صندوق ساحل به ارزش ۱۰ هزار تومن دریافت کنید. سپس با معرفی اپلیکیشن به دوستانتون به ازای هر نفر ۱۰۰ واحد صندوق ساحل به ارزش ۱۰۰ هزار تومن دریافت کنید.

بعد ثبت نام رو گزینه فعال سازی بالا صفحه بزنید تا پول بیاد تو حساب تون 👇

کد معرف: FK4YJ
app.firouzeh.com?referral_code=FK4YJ

نکته: نشستن واحدای صندوق تو دارایی‌تون زمانبره!
پ.ن: کلا ۳۰ ثانیه زمان میبره ثبت نامش!

من خودم برداشت زدم
با لینک و کد معرف بالا ثبت نام کنید

بعدش دوست و آشنایان با کد معرف خودتون بدید ثبت نام کنن راحت به ازای هر نفر ۱۰۰ هزار تومن بگیرید

بزرگترین اعتیاد ما آدمها حرف زدن از مشکلاتمونه بشکنید این عادتو از خوشی ها بگید