2777
2789
عنوان

نامزدمو دیدم

597 بازدید | 22 پست

امشب با خواهرم بیرون بودم برای عوض شدن حالم داشتیم میرفتیم خونه تو راه برگشت نامزدمو دیدم منو دید منم دیدمش شوکه شدم و همون جا نگاهش میکردم و اون بهم محل نداد و رفت حتی نگاهمم نکرد و رفت حدود چند دقیقه اونجا ایستاده بودم و رفتنشو دیدم قلبم درد گرفت و بغض کردم خواهرم منو کشید و بردتم خیلی دلم گرفته ..

گاهی‌از‌جایی‌که‌انتظار‌نداری‌،سخت‌ترین‌و‌بدترین‌ضربه‌رو‌میخوری🗣🖤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

خدایااااا ازت ممنونم بابت همه چی ازت می‌خوام هر کسی هر مشکلی هر حاجتی  داشته باشه  صداشو بشنوی و حاجت رواش کنی انشالله ممننونم بابت همه چی قوربونت برم خداجونم🤲🤲♥️💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
چرا محل نداد دعوا کردینعقد کردین؟

اره عقدیم تاپیک اولم گفتم همه چیو

تاپیکتو خوندم. بنظرم اون روانیه و هر چه زودتر از شرش خلاص شی خودتو یه عمر نجات دادی.

خب خانواده ام مخالف جدا شدنم هستن میگن صبر کن ببینیم اونا چه عکس العمل نشون میدن اصلا به فکرم نیستن نمیگن من درد میکشم این وسط حرف مردم براشون مهمه

خب خانواده ام مخالف جدا شدنم هستن میگن صبر کن ببینیم اونا چه عکس العمل نشون میدن اصلا به فکرم نیستن ...

این مرد درست بشو نیس آخرشم همینه روانیه بخدا

فقط کاش رابطه کامل انجام نمیدادی

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

اون ی ادم ناسالمه

بشورش بذارش کنار

ی سلیطه باید زن اینجور ادما باشه بشورتشون تا ادم بشن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

2790
2778
2791
2779
2792