2777
2789

اصلا نه سلامی نه علیکی یجوری رفتار میکنه ادم حس اضافی بودن بهش دست میده منو باش ذوق میکنم منتظرش میمونم انقدر از پنجره بیرون نگاه میکنم ببینم اومده پایینه ماشینش هست یانه اونوقت اون بزور سلام میکنه خودمم سلام میکنم بزور یه سر تکون میده ولی برای بچه هام نه ذوق میکنه براشون بغلشون میکنه میبوستشون و... حتی زنگم میزنم سلام میکنم میگه سلام بلههههه بگو کار دارم منظورش چیه از اینکارا خیلی حالم بده ازرفتارش دیگه دارم سرد میشم

خدایابهم آرامش بده♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من اکثرأ قهر باهام اگه سلام هم بکنم جواب نمیده منم فقط درو باز میکنم وقتی سلام آدم جواب نداره د ...

خب گناه ما چیه دقیقا شوهر منم بی دلیل قهر میکنه 

خدایابهم آرامش بده♥️
خب گناه ما چیه دقیقا شوهر منم بی دلیل قهر میکنه

والا نمیدونم من اصلأ احساس نمیکنم با یه مرد زندگی میکنم .چی بگم بعضی جاها میگن باید بهشون اقتدار بدی والا آدم خسته میشه وقتی از بچه هم بچه ترند من که دیگه ولش کردم 

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

والا نمیدونم من اصلأ احساس نمیکنم با یه مرد زندگی میکنم .چی بگم بعضی جاها میگن باید بهشون اقتدار بدی ...

خب چقدر اقتدار؟ والا شوهر من از هر نظری بخوام بگم اوکی نیست ارزشی برام قائل نیست چ تو جمع چ تو خلوت

خدایابهم آرامش بده♥️
خب چقدر اقتدار؟ والا شوهر من از هر نظری بخوام بگم اوکی نیست ارزشی برام قائل نیست چ تو جمع چ تو خلوت

شوهر منم همینه بدبختانه تا خواهر یا مادرش بیان خونه مون یه حرفی میزنه مادرش هم بهم حرف بزنه اصلأ یه وضعی من اصلأ خیلی وقتها همینطوری تو خونه نگاهشم نمیکنم میدونم داره ادا درمیاره 

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

شوهر منم همینه بدبختانه تا خواهر یا مادرش بیان خونه مون یه حرفی میزنه مادرش هم بهم حرف بزنه اصلأ یه ...

خیلی بده حال ادمو خراب میکنه همچین شرایطی امیدوارم اخلاقش درست بشه 

خدایابهم آرامش بده♥️
چرادوستت نداره؟ دنبال علت بگرد

نمیدونم خودش میگه دوست دارم. ولی این چجور دوس داشتنیه؟! مادرش همیشه برام ناراحته میگه ک خوشبخت نشدی. همسرمن هم اخلاق هم از نظر جنسی هم کار کردن همه چی مشکل داره ولی بازم احترام نگه نمیداره مطمئنم هرکی جای من بود یک ثانیه صبرنمیکرد طلاق میگرفت

خدایابهم آرامش بده♥️