2777
2789
عنوان

اکسم با بیو گرافی باهام حرف میزنه

903 بازدید | 48 پست

تقریبا نزدیک ب بیست روزی میشه باهاش کات کردم خودم و گفتم از اون اپی که چت میکنیم خارج بشه تا راحتر بتونم با نبودنش کنار بیام اونم خیلی راحت گفت باشه و حذف حساب زد و رفت ..تقریبا ی هفته بعدش پیام اومد که پیوسته به اون آپ..قرار مون این بود تا چند ماه نیاد تا فراموشم بشه بعدش میخواد بیاد میخوادم نیاد ..اما ی هفته طاقت نیاورد و اومد من حس میکردم دلش تنگ شده اومده، ،ی اتفاقی بین مون افتاد که ی هفته پیش راجب ی چیز واجب به گوشیش پیام دادم و ازش سوال پرسیدم اونم جواب داد و آخرش گفتم مگه قرار نبود نیای اونجا ..اونم گفت پسر خواهرم ازم خواست منم اومدم در حالی که حس میکنم واقعا دلتنگ شده ..منم خدافظ کردم و همچنان نه من بهش پیامی میدم و نه اون ...

ولی داخل بیو گرافی های همون آپ جملات  معنی داری مینویسه که من فکر میکنم برای منه ..مثلا اول که وارد شد نوشت من پسری ام که دور ورم شلوغه ولی هیچ کس رو ندارم ..بعدش نوشت مجبوریم بپذیریم که جایگاه بعضی آدما فقط تو قلب مونه نه تو زندگی مون ..و چند جمله دیگه با همین مفاهیم که تو همین ی هفته که جوین شده گذاشتع 

من فکر میکردم شاید برای من نیست تا اینکه من تو بیو ام گذاشتم :هر وقت دلم تنگ شد یادم اومد دیگه اون ادم قبلی نیست ،ترجیه میدم به سوگواری اون ادم قبلی بشینم ،، تا به یاد آوری خودم برای این ادم جدید..

بعد چند دقیقه بیو شو تغییر داد و اینو گذاشت:کسی که با حس خوب روزای « بودن و عاشقونه خواستن » نخندید ، بهتره با اشک‌ و غصه روزای «جدایی و دلتنگی» عزادار بمونه ...

این تاوان « قضاوت ِ اشتباهه »‌.

و فهمیدم داره با بیو گرافیش،باهام حرف میزنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادش نه بخیر

منم با یه بنده خدایی تو بیو چت میکردم

البته فحش میدادیم به هم

یادمه به انگلیسی نوشته بود بی مادر ...

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

😐😂عجب خری بوده

تابستون رفیقش میخواست دوباره مارو آشتی بده

ولی من سر عقل اومده بودم و حرفایی که بهم زد رو یاداوری کردم

اگه تابستون همون دو سال پیش بود، مثل خر میرفتم واسه آشتی

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

قشنگ سنگ هاتونو وا بکنید حرف هاتونو بزنید 

اگر به این نتیجه رسیدید که نمیتونید جدا شید بمونید با هم

اگه هم نمی‌تونید با هم باشید ی بار تمومش کنید برای همیشه 

این بچه بازی ها چیه 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

2790
2778
2791
2779
2792