2777
2789
عنوان

ولنتاین

124 بازدید | 22 پست

بچه ازدیشب که شوهرم برام کادوولنتاین خریده 1000بارهی گفته ادکلنت خیلی خوش بوبودش ها شکلات هاش ازاین گروناس ماگ خیلی چیزخوبیه اینارونگهداربراخونمون

کیف پولت خیلی خوبه قشنگه

چی همه خرس داری 

جورابت خیلی خوبه 

همه چی گرفتی دیگ 

امشبم قاب گوشی قرمزگرفتی

پارم کرده انقدرگفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🥹🥹🥹نیاز به محبت و توجه داره میخاد ازش تعریف کنی بنده خدا ذوق کرده

بابامن انقدرذوق کردم تعریف کردم ازهمه چی

ولی خودش بازکلی میگه😂

دهنموسرویس کرده 

منت نیستاولی نمیدونم‌چراهی میگ

امشب توخیابون پک هارومیدیدیم میگفت من همروجداجدا گرفتما یه جانرفتم ازاین پک های آماده بگیرم که بی کیفیتن

بابامن انقدرذوق کردم تعریف کردم ازهمه چیولی خودش بازکلی میگه😂دهنموسرویس کرده منت نیستاولی نمیدونم‌چ ...

شوهرت باحاله 😂😂 بیخیال توهم تعریف کن بگو آره خیلی خوبن ذوق کنه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بابامن انقدرذوق کردم تعریف کردم ازهمه چیولی خودش بازکلی میگه😂دهنموسرویس کرده منت نیستاولی نمیدونم‌چ ...

انشالله خوشبخت ترین باشین

اگ باز گفت برو بغلش بوسش کن

🤭😍😂

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
اونوقت واسه من حتی تبریک هم نگفتالبته دوست پسرمو میگم...

خواهرانه بهت میگم 

دوست پسرداشتن واقعابده من خودم میفهمم دوست پسر هرکارکنی معلوم نمیشه که واقعادوست داره یانه حتی اگه کلی پک قشنگ بگیره بازم همش میگی برای خودم منومیخواد یاچیزه دیگ واقعادوسم داره یابرا اون... منومیخواد

من خودم درک میکنم

فقط شوهره که میدونی واقعادوست داره توشرایط سختم کنارته حتی اگه پکی هم نده

من حای شمابودم وقتم روبااین دوستی های بی نتیجه وبی حاصل که فقط تهش باعث بی آبرویی خودم میشه وقتم روتلف نمیکردم

من میخوام کات کنمتو چی😂

همیشه من بهش پیام و... میدم

منم میخوام کات کنم

ولی نمیدونم چیکار کنم از اون بیفته

چون همینجوریشم من رو مقصر میدونه😐🤣

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽