2821
2789
عنوان

تنبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 98996 بازدید | 108 پست
من یه بارم به شوهرم گفتم که نباید بچه رو زد ولی دیدم این آروین واقعا با صحبت درست نمیشه،  چند ...

یعنی دوتا ادم بزرگ نمیتونن با زبون خوش علت کار اون بچه رو که معلومه به خاطر رفتار شما دوتا به عمد و لج داره این میکنه رو بررسی کنن؟ضمنا میگفتی از نشیمن گاه تنبیهش میکنید یا زده ایدتش میفهمیدیمم کلا اوه مای گاد با این رفتارتون

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه بار جلوی شوهرمو گرفتم داشت تو اتاق آروینو میزد منم همینکه رسیدم تو بچه رو از دستش کشیدم بغل کردم بعدم آروین همونجوری بلند گریه میکرد و با مشتش منو میزد 

یکی دو ساعت که گذشت دیدم شوهرم جلوی تلوزیون نشسته آروینم اومد چنتا لگد به پاش زدو دوید رفت تو اتاقش 

شوهرمم چیزی بهش نگفت

یه بار جلوی شوهرمو گرفتم داشت تو اتاق آروینو میزد منم همینکه رسیدم تو بچه رو از دستش کشیدم بغل کردم ...

ببینیم چه رفتاری باهاش کردین که اینقدر لجباز شده واقعا به این فکر نمیکنین که این بچه چه آسیب روحی میبینه 

اخه کتک زدن اصلا کار انسانی هست به نظرتون؟

شما خودت خوشت میاد کسی کتکت بزنه؟

وافعا لجباز شده  به نظر شما کلا نباید تنبیه بدنی بشه?  آخه من تو یه سایت خوندم که در باس ...

عزیزم شاید جاش رو بدنش نمونه و جسمش سالم تر بمونه ولی آسیب روحی وحشتناکی بهش میزنین

به نظر من تنبیه بدنی خیلی کار اشتباهیه میتونین وقتی جیششو گفت با یه شکلات تشویقش کنین بجای تنبیه