2821
2789
عنوان

دندون درد شدید

32 بازدید | 2 پست

بچه از صبح ی طرف بالا سمت چپ دندونم درد گرفته اصلا مشخص نیست کدوم دندونمه ینی دست بزنی درد نمیگیریه ی درد از عصبه انگار سمت بالای دندونام اصلا معلوم نیس کدومشونه نمیدونم شاید دندون عقلم باشه باشه نمیدونم اصلا تا حالا چنین دردی نبود چون جمعه بود نتونستم برم دندون پزشکی هزار تا داروی گیاهی میخک و ژلوفن هم خوردم تاثیر زیاد نزاشته صبح سمت شقیقه م هم خیلی درد گرفت چون پریود بودم گفتم شاید ازون باشه ببخشید زیاد شدم فقط میخواستم بدونم شما اینجوری شدید ینی دندون عقل زده ب بقیه دندونام یا عصبه؟

من این هفته خیلی دندون درد بودم روز اول دوم که شرایط دندون پزشکی نداشتم با شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ اروم شد 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه