2777
2789
عنوان

پسر پنج ساله ام خیلی خجالتی هستش

147 بازدید | 13 پست

تو جمع نمیاد پشت در میمونه تا کم کم روش باز بشه

فکر کنم اعتماد به نفس نداره کسی راهکار میدونه؟

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

ببرش خانه بازی مهد کودک جایی ک با بچه ها در ارتباط باشه روس باز شه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

ببرش خانه بازی مهد کودک جایی ک با بچه ها در ارتباط باشه روس باز شه

هر روز خونه اقوام با بچه هاش بازی میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما مهمونی کم میرید و کلا خونتون خلوته. من بچه اروم خیلی دوست دارم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

حتما مهمونی کم میرید و کلا خونتون خلوته. من بچه اروم خیلی دوست دارم

بله تقریبا آرومه.میترسم واسه آیندش 

زیاد به روش نیار که خجالتیه یا بخوای مجبورش کنی که با بقیه ارتباط بگیره و حرف بزنه چون اینجوری نتیجه عکس میده.سعی کن ازش تعریف کنی تا اعتماد به نفسش بره بالا.مثلا بگو چه قدر قشنگ حرف میزنی.چه قدر همه تو رو دوست دارن و دلشون میخواد باهات بازی کنن.و از اینجور حرفا.خجالتی بودن در کل زیادم بد نیست.نگرانش نباش خیلی

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
زیاد به روش نیار که خجالتیه یا بخوای مجبورش کنی که با بقیه ارتباط بگیره و حرف بزنه چون اینجوری نتیجه ...

آره درستش اینه به روش نیاری وتعریف کنی مرسی از نظرت

من دیشب خواب دیدم مادر شدم بچم پسره.از دیشب داره جونم در میره انقدر احساساتی شدم و دلم میخواست واقعی ...

هر کی خوابشو ببینه اتفاق میوفته

من دیشب خواب دیدم مادر شدم بچم پسره.از دیشب داره جونم در میره انقدر احساساتی شدم و دلم میخواست واقعی ...

ان شالله

آره درستش اینه به روش نیاری وتعریف کنی مرسی از نظرت

قربونت.تجربه شخصیم بود.چون من خودمم خجالتی بودم و تا حدودی هستم الان هم

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
قربونت.تجربه شخصیم بود.چون من خودمم خجالتی بودم و تا حدودی هستم الان هم

منم خیلی خجالتی بودم الان ۱۸۰ درجه برعکس شده

منم خیلی خجالتی بودم الان ۱۸۰ درجه برعکس شده

خوبه پس.بچه ت هم به خودت رفته لابد.کم کم درست میشه انشاالله