بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوران جمعبندی و مرور خیلی مهمه ، حتما اسفند و مخصوصاااا فروردین همه درسهابی که خوندی رو جمعبندی کن با آزمون های قلم چی و ماز و ... و شروع کن تستای کنکورای سالای قبل رو بزن با درنظر گرفتن زمان حتما
مهم تر از اینکه کتابای خفن بزنی اینه که یه کتابو کامل کامل بزنی چون اکثرا همه سطحارو دارن. ولی خب اگر حس میکنی درصد حدودی که تو کتاب تست میزنی و آزمون همون مبحث خیلی فرق دارن کتاب سطح بالاتر (ایکیو یا نردبام) بگیر. و زیاد به آزمونای غیراستاندارد نگاه نکن (مثلا شیمی قلمچی رو با ۵۰-۶۰ درصد زدن یادگیری کاملی از اون مبحث داری)
عزیزم باید پول باشه من کتاب هامم به زور گرفتم تازه قبول نشم کلی حرف میشنوم کتاب ها سطحشون خوبه من ان ...
چرا چرا میشه ولی حالا میتونی برای شبیه سازی یکم بیشتر مثلا بری کتابخونه یا با دوستات بشینین همزمان آزمون بزنین (خلاصه یه محیط خیلی آروم درست نکن برای خودت که بعدا با هر صدایی اذیت شی)