2789
عنوان

کنکوریا

102 بازدید | 13 پست

از کجا میدونید مباحثی که میخونید کافیه و با کیفیت هست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آزمون

خب چقدر باشه خوبه

برا کسی که تو خونه میزنه

بعد من کنکور های سال قبل جای ازمون میزنم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

من نمیدونم چرا همیشه حس میکنم اون چیزی که خوندم کافی نیست و باکیفیت نبوده ، خیلی حسه بدیه که اصلا به ...

دقیقا

حس میکنم کم میخونم و باید بیشتر و باکیفیت تر باشه

دوران جمعبندی و مرور خیلی مهمه ، حتما اسفند و مخصوصاااا فروردین همه درسهابی که خوندی رو جمعبندی کن با آزمون های قلم چی و ماز و ... و شروع کن تستای کنکورای سالای قبل رو بزن با درنظر گرفتن زمان حتما

خب چقدر باشه خوبهبرا کسی که تو خونه میزنهبعد من کنکور های سال قبل جای ازمون میزنم

نه کافی نیست 

مثلاً هر مبحث رو میخونی مثلاً حتی شده پنج صفحه ازمونش رو یه درصد خوب بیاری و سوالاتی که بلد نیستی رو هم اگه بخاطر ضعف یادگیریه برگردی به مبحث 

نه کافی نیست مثلاً هر مبحث رو میخونی مثلاً حتی شده پنج صفحه ازمونش رو یه درصد خوب بیاری و سوالاتی که ...

فقط سوال های کنکور نمیزنم که به جای ازمون سوال های کنکور میزنم

مهم تر از اینکه کتابای خفن بزنی اینه که یه کتابو کامل کامل بزنی چون اکثرا همه سطحارو دارن. ولی خب اگر حس میکنی درصد حدودی که تو کتاب تست میزنی و آزمون همون مبحث خیلی فرق دارن کتاب سطح بالاتر (ایکیو یا نردبام) بگیر. و زیاد به آزمونای غیراستاندارد نگاه نکن (مثلا شیمی قلمچی رو با ۵۰-۶۰ درصد زدن یادگیری کاملی از اون مبحث داری)

خب چقدر باشه خوبهبرا کسی که تو خونه میزنهبعد من کنکور های سال قبل جای ازمون میزنم

یه چیزی که هست اگر بتونی آزمون شرکت کنی و بری سرجلسه خیلی تاثیر داره

چون از جو آزمون دور بودی و ممکنه سرجلسه کنکور هول کنی

یه چیزی که هست اگر بتونی آزمون شرکت کنی و بری سرجلسه خیلی تاثیر دارهچون از جو آزمون دور بودی و ممکنه ...

عزیزم باید پول باشه من کتاب هامم به زور گرفتم تازه قبول نشم کلی حرف میشنوم کتاب ها سطحشون خوبه من انسانی هستم

تو خونه بزنم اصلا نمیشه نه؟

عزیزم باید پول باشه من کتاب هامم به زور گرفتم تازه قبول نشم کلی حرف میشنوم کتاب ها سطحشون خوبه من ان ...

چرا چرا میشه ولی حالا میتونی برای شبیه سازی یکم بیشتر مثلا بری کتابخونه یا با دوستات بشینین همزمان آزمون بزنین (خلاصه یه محیط خیلی آروم درست نکن برای خودت که بعدا با هر صدایی اذیت شی)