2821
2789
عنوان

لعن مرده

92 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. یکی که الان دستش از دنیا کوتاهه باعث ازدواجم شده که تا به امروز شرش ازم کم نشده. هر روز توهین و تحقیر و کنایه میشنوم. البته اون شخص معرف، پدرشوهرم بود که پسرشو درست تربیت نکرده. یعنی خودش هم اخلاق و ادب نداشت و پسرش عین خودشه. منم هر روز برا اینکه دلم خنک بشه لعن و نفرین براش میفرستم. میخوام ببینم بهش میرسه یا نه؟ چن شب پیش خواب دیدم تو یه مغازه در حال خرید بودم. یهو دیدم اومده کنارم میگه بیا بریم! منم محلش نزاشتم. بعد صدای گریه ها و ناله هاشو تو ماشین میشنیدم. تعبیرش چی میتونه باشه؟!

معرف که شما رو زور نکردن به ازدواج

صرفا معرفی کردن

انتخاب و تحقیق با خودتون بوده

حالا هرقدرم بد یا خوب باشن

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معرف که شما رو زور نکردن به ازدواجصرفا معرفی کردنانتخاب و تحقیق با خودتون بودهحالا هرقدرم بد یا خوب ...

اخه همون اول چون خونه ما شهرستان بود اونا شهر بزرگ، ما شرط کردیم که بعدا کنایه نزنن و اونا هم قبول کردن، الان هر روزه خدا تحقیر میشم. هر بدی از همشهریام میبینن به من میچسبونن و دهاتی میگن. منم نفرینشون میکنم.

همینو بگو.ولی تاجایی که میدونم فحش ولعن برمیگرده بخود آدم

به پدرم گفته بود اخلاقش خوبه در صورتی که شوهرم زمان مجردی بارها تو دعوا به پدرش فحش داده بود! البته من بعدا فهمیدم که کار از کار گذشته! 

معرف که شما رو زور نکردن به ازدواجصرفا معرفی کردنانتخاب و تحقیق با خودتون بودهحالا هرقدرم بد یا خوب ...

قول هایی که داده بودن زدن زیرش، پسرش عصبی بود از ما پنهون کرده بودن

به پدرم گفته بود اخلاقش خوبه در صورتی که شوهرم زمان مجردی بارها تو دعوا به پدرش فحش داده بود! البته ...

اخه خودتون باید میرفتید تحقیق منم دوستمو خواستگاری کردم برای داداشم الان ۱۲ساله ازدواج کردن من بااینکه دوستم بود میرفتم خونشون هنوز تحقيق کردم به اونام گفتم تحقیق کنید اونام درمورد ما تحقيق کردن صرف حرف من نبود شماهم تحقیق میکردید چکار به خرف پدرش داشتید

اللهم عجل الولیک الفرج💚
اخه خودتون باید میرفتید تحقیق منم دوستمو خواستگاری کردم برای داداشم الان ۱۲ساله ازدواج کردن من بااین ...

اره خودمون هم کوتاهی کردیم ولی پدر شوهرم چون زیاد جانماز آب میکشید و دم از نماز و قرآن میزد، حرفاشو باور کردیم متاسفانه