2777
2789
عنوان

فردا یه دختره ورودی جدید مدرسمونه

125 بازدید | 15 پست

من تو کلاس کلا هیچ دوستی ندارم. و همه ی کلاسم باهام مشکل دارن. بعد میترسمم به این دختره نزدیک شم بچه ها بگن میخواستی باهاش دوست شی. و اینا...

بنظرتون چیکار کنم برم سمتش یا ن؟!

چی بگم بهش

.

اگ بچها تیکه انداختن چی بگم

چیکار کنم فردا بهتر بنظر برسم؟

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

چرا باهات خوب نیستن

چون من خیلی درونگرا بودم . و پارسالم همون اول رازامو به همه لو دادم، پارسال خیلی گریه میکردم . نمراتم پایین بود

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باهات خوب نیستن

و اینکه فک میکردن که من خیلی خنگم . چون هرچیم تیکه مینداختن جواب نمیدادم

فردا برو جلو و با اون جدیده دوست شو مشکلی پیش نمیاد شجاع باش

باشه مرسی🥲❤️‍🩹

فردا برو جلو و با اون جدیده دوست شو مشکلی پیش نمیاد شجاع باش

بعد اینکه من تک میشینم فردا بهش بگم میتونی اینجا بشینی؟

عزیزم میشه یه تاپیک بزنی با عنوان دخترای نوجوون بیاین؟ مهمه برام خیلی

باشه حتما.

@abnabaaat

عزیزم میشه یه تاپیک بزنی با عنوان دخترای نوجوون بیاین؟ مهمه برام خیلی

سلام عزیزای من، معلم هنرم میخوام بدونم دوست دارین کلاس چجوری باشه چیکار کنین خاطره ای اگه دارین یا رفتار دبیراتون‌ بگین انشاءالله منم یاد بگیرم  دوست دارین در مورد چی باهاتون صحبت کنن دغدغه تون چیه خوشگلا

این متنم  بزاری

نمیخواد کار مشکوکی کنی ا از دختره خوشت اومد خوشامد میگی دستشو‌ میگیری میری زنگ تفریح راحت مثل قبلا م ...

چی بگم بگم بیا بریم تو حیاط؟

نه زنگ تفریح شه برو باهاش حرف بزن کم کم میرید عجله نکن بگو و بخند یهو دیدی اون عاشقت شد

چی بگم مثلااا😂💔