2777
2789
عنوان

قطع ارتباط باخانوادم

107 بازدید | 9 پست

سلام 

من پدر مادرم چندسال از هم جدان پدرم ازدواج کرده و خانومش پای مارو از خونه بریده

مادرمم بداخلاق ،همش قهر میکنه ،با خواهرم بحثش میشه زنگ میزنه به من میگه شما به درد نخورید مثل همید منم از همه جا بیخبر بعد بلاک میکنه کلا همش در حال قهزه

تا الان تحمل کردم دیگه خسته شدم این سری جوابشو دادم گفتم تو منو از بچگی ول کردی الانم که مادر شدم نمیذاری اعصاب برام بمونه بعد ۳ماه خودش دعوت کرد رفتیم خونش ۲ روز بعد پیام داد منو تو نمیتونیم مادر دختر بشیم دیگه خونم نیا

جلو شوهرم ابروم رفته میگه چرا مامان اینکارو میکنه

چند وقت دیگه عیده برای رفت امد با مادرشوهرم ابروم میره که مادرم قهره چیکار کنم؟

نگید اشتی کن مادرته ،برام مادری نکرده هر چقدر هم اشتی کنم انگار یه چیز تو وجودش میگه قهر کن باید تنها باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم خسته شدم همش جلو شوهرم ابرو داری کردمدو روزه کارم شده گریهبچه شیر میدم با گریه

تورو خدا به خودت رحم کن،این حالت تو یعنی ی بچه نقنقو و استرسی به بار آوردن

هر چی که هستند به صرف پدرو مادر احترام بذار و پیش شوهرت زیاد حرفشونو نزن چون چماق میشه رو سرت اگه حتی شوهرت اولاد پیغمبر هم باشه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
تورو خدا به خودت رحم کن،این حالت تو یعنی ی بچه نقنقو و استرسی به بار آوردنهر چی که هستند به صرف پدرو ...

به خدا دست خودم نیست همش میگم این چه پدر مادری که من دارم 

دیگه شوهرم فهمیده از بس قهر کرده 

فکرشو کن یهو تو ارامش باشی یهو یه متر پیام میده کلی چیزایی که میدونه ناراحتم میکنه تو پیام میگه بعد کل روزمو خراب میکنی

دیروز ولنتاین بود گفت چیکار کنم کوفتشون کنم ،که  بی دلیل پیام داد منم برای اولین بار بلاکش کردم کخ بیشتر بهمم نریزه