2777
2789
عنوان

تاسیان

1285 بازدید | 20 پست

از همین الان دلم برا شیرین کبابه

امیر خودشم نمیدونه چیکا میخواد بکنه هرجور شده میخواد به شیرین برسه امیدوارم بابک حمیدیان نمیره فقط

و خوشحالم ازینکه توقیف نشد

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگه؟

دیگه اینو ندیدم

فعلا ابان و ازازیل رو فقط میبینم

ماه پیشونی فصل دو رو هم دیدم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

قشنگه؟دیگه اینو ندیدمفعلا ابان و ازازیل رو فقط میبینمماه پیشونی فصل دو رو هم دیدم

جفتشونمن نقدشونو شندیم خوب نبودن

من دوسش دارم چون حال و هوی پهلویه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
عزیزم فیلمی که اصلاح طلبان ساخته باشنش میشه با تیزر هم قضاوت کرد

باشه

فیلم مزخرفیه ،

جز رنگ و لعاب هیچی نداره این سریال. برای کسایی که با لباسای خوشگل اکلیلی میشن احتمالا بهترین سریال تاریخ بشریت خواهد شد
پر از ادا، پر از ادا، پر از ادا
گریم ها فاجعه.
دختره انقدر مست و ملنگه انگار همش رو الکله
بازی ها مصنوعی
تنها نکته مثبتش بابک حمیدیانه!

حتی هوتنم به خوبی همیشه نیست!
اما برای تبلیغات سریال پول پاشی عجیبی در سطح توئیتر، تلگرام، یوتیوب و اینستاگرام انجام شده که به لطف شوهر تینا پاکروانه
از همون تیتراژ سریال ادا شروع میشه. به جای "نویسنده و کارگردان"، مینویسه "سناریست و کارگردان"
بابا بسه خفه شدیم از ادا و ادعا..

جز رنگ و لعاب هیچی نداره این سریال. برای کسایی که با لباسای خوشگل اکلیلی میشن احتمالا بهترین سریال ت ...

همه این ها هست عزیزم ، و یک چیز زیاد هست مسئله ی سیاسی اش هست که اصلاح طلبان این بازی رو راه انداختند که چند تا مردم ساده بگن واای خدای من موهای طرف معموله همه چیز داره خوب پیش می‌ره ...مملکت گل و بلبله 

کورالین داره میمیره 🎀..#مرد - ستیز🎀

همه این ها هست عزیزم ، و یک چیز زیاد هست مسئله ی سیاسی اش هست که اصلاح طلبان این بازی رو راه انداختن ...

کلا حس می‌کنم همه سکانس ها بخاطر وایرال شدن تو سوشال مدیا انگار نوشته و فیلمبرداری شدن.

کلا حس می‌کنم همه سکانس ها بخاطر وایرال شدن تو سوشال مدیا انگار نوشته و فیلمبرداری شدن.

آره بابا حالا میبینی آخرش خیلی آبکی تموم میشه 

کورالین داره میمیره 🎀..#مرد - ستیز🎀

چند قسمت اومده ماه پیشونی؟؟

فعلا یکی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡