mahdislady مدیر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 عنوان تاسیان | مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 20 پست از همین الان دلم برا شیرین کبابهامیر خودشم نمیدونه چیکا میخواد بکنه هرجور شده میخواد به شیرین برسه امیدوارم بابک حمیدیان نمیره فقطو خوشحالم ازینکه توقیف نشد من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏 1403/11/26 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستیاااا عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 8363 من اول فکر کردم شیرین پریناز ایزدیاره بعد دیدم یکی دیگس خورد تو ذوقم ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
نجوا۷۲ عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2224 جز رنگ و لعاب هیچی نداره این سریال. برای کسایی که با لباسای خوشگل اکلیلی میشن احتمالا بهترین سریال ت ... احسنت👏🏻
بدرود_رومئو عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2961 من این فیلم رو ندیدم کلاً علاوه بر صدا سیما از نمایش خانگی هم دیگه نا امیدم اما حالم بهم میخوره که بعضی ها میان یه سریال ساده رو هم سیاسی میکنن وطن ای مادر غم دیده ام🥀
catherine_the_great عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 1502 از کارگردان سریال بدم میاد یک آدم حزب باد و بوووقچون همیشه یک رانتی داره توی فیلم هاش ، هیچوقت دنبالش نمیکنمتاسیان قشنگه و حال هوای خوبی دارهولی در زمان بدی پخش میشه ! حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.
سین_را عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 139 از کارگردان سریال بدم میاد یک آدم حزب باد و بوووقچون همیشه یک رانتی داره توی فیلم هاش ، هیچوقت دنبال ... من خودم خاتون رو دوست داشتمولی فکر میکنم کلا کار های تینا پاکروان بیشتر از اینکه سناریوی قوی و داستان خوب داشته باشن زرق و برق و تبلیغات زیاد از حدی به لطف رانت دارن.
catherine_the_great عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 1502 من خودم خاتون رو دوست داشتمولی فکر میکنم کلا کار های تینا پاکروان بیشتر از اینکه سناریوی قوی و داست ... میگم ، کاراش رو دوست دارم انصافا دقیقا آزادی هایی توی کاراش داره که بقیه هنرمند ها ندارنو تبلیغاتش هم معروفه دیگه ، همیشه شلوغ و پر سر و صدا هر دو مورد هم ، به لطفا همسرشه!!در کل کاراش همه پشتوانه «رانت» رو دارن. حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.