2777
2789
عنوان

درمان عفونت خانوما بیاین

46 بازدید | 4 پست

سلام می خواستم تجربیات خودمو در اختیارتون بزارم 

من چند وقت بود درگیر عفونت بودم و هر چیم دکتر رفتم و دارو مصرف کردم خوب نشدم تا از یکی شنیدم دمنوش پونه برای عفونت زنان خوبه منم سه روز ،،روزی دو لیوان مصرف کردم و بعدش خوب خوب شدم تا چند روز پیش به خاطر سهل انگاری خودم دوباره گرفتارش شدم و دو روز دمنوشش رو مصرف کردم و خوب شدم 

هر وقت اینجوری عفونت میگیرن اگر خواستین خونگی خودتون رو درمان کنید از دمنوش بابونه و پونه استفاده کنید و بهداشت رو رعایت کنی 

خواهشا از سرکه و سیر و عنبر نسا استفاده نکنید

دکتر گفت اینجور چیزا خیلی خطرناکه  و پی اچ واژن رو کلا بهم میزنه فقط گفت بعضیا با عسل درمان شدن ک منم پیشنهاد می کنم اگر می خواید استفاده کنید از عسلی استفاده کنید ک رون باشه و بتونید تمیز بعدش بشوری ک من حتی اینم ترسیدم استفاده کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رحممم تیر میکشه باید چکار کنم دارو استفاده کردم تاثیر نداره خیلی عفونتم شدیده

منم همینجوریم یه هفتس دارم دارو میخورم

کلیندامایسین و دالاواگ سی و مترونیدازول و سفکسیم

من رحممم تیر میکشه باید چکار کنم دارو استفاده کردم تاثیر نداره خیلی عفونتم شدیده

عزیزم یا دمنوش پونه یا اویشن و پونه با هم میکس و دم کن بخور  تا ده روز بیشترم خوردی چ بهتر 

تو خونه دامن بپوش دستشوییم میرین حتما یا با دستمال نخی یا با سشوار خشک کن خودتو لباس زیرم نپوش اصلا

اگر ازدواج کردی هم رابطه محافظت شده داشته باش