2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید از استرس دارم میمرم

232 بازدید | 17 پست

سلام من اخرین پریودیم بیست ودو برج هشت بود وتاریخ پنج برج ده رفتم ازمایش بتا نهصدوهفتادبوددهم دهم رفتم سونو هیچی نشون نداد حتی ساک هم دیده نشد

یک ایا من حامله هستم

دو ایا خارج از رحم است 

در ضمن نه حالت تهوع دارم ونه لکه بینی فقط سینه هام متورم شدن و کمی درد میکنن تو رو خدا کمکم کتید بعد از ده سال باردار شدم 

عزیزم میگن بیتا باید بالای هزار باشه که ساک رو ببینن.  ۶ هفته  رفتی زود بوده. من ۷ هفته رفتم تازه ساک رو دید و گفت لقاحت حتما دیر بوده با تاریخم ‌دو هفته اختلاف داشت سونو ساک به ۵ هفته میخورد. که تو سونوهای بعدی هم همین اختلاف بود شما دو هفته دیگه سونو رو تکرار کن اگه خارج از رحمی باشه تشخیص میدن. البته نظر دکتر رو بپرس

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زودرفتی

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
زودرفتی

یعنی زود هم نرفتیا ولی باید دوباره سونو بده احتمالا لقاح دیرتراتفاق افتاده

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
بله بعد از ده سال اینم اینطوری شده همش کارم گریه شده

گریه نکن عزیزم ایشاللا باردار میشی گلم چندسالته

من دوستم بعد ۹ سال باردار شد الان یه دختر یکسالع داره

نگران نباش عزیزم

I am a queen because I have a cute mad king
2790
2778
2791
2779
2792