2777
2789

فرض کنید دخترخاله بسیار دهن‌لق،حسود،پررو و نمک نشناس شما روزی چندبار به شما زنگ میزنه و هی از اینو اون میگه اگه جوابشو بدی تا یک ساعت فقط وقتتو میگیره گه گاهیم جواب ندی کل فامیل رو پر میکنه که من به این زنگ میزنم ولی محلم نمیده 

من دقیقا تو این شرایطم و واقعا عاجز شدم دیگه 

هردومون نوجوان هستیم و اون دوسال از من کوچیکتره 

یه روز دیگه اعصابم خرد شد گفتم به جهنم اصلا جوابشو نمیدم دیگه فرداش مادربزرگم بهم گفت فلانی میگه چرا محلم نمیدی و گناه داره و زشته فلان بیسار😐

بنظرتون من چیکار کنم؟؟؟

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب نده به بهانه های قابل قبول، مثلا درس داری رو سایلنته، حمومی، خونه جاگذاشتی و.... 

اهمیتی هم به حرف بقیه نده به اونام همین بهونه هارو بگو

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

عه دخترعمه منه 🤣🤣من جوابشو نمیدم اونم میدونه ازذعمده ولی بازم بیخیال نمیشه فقط جلو هم تطاهر میکنیم که نه عمدی نبوده

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

وقتی زنگ میزنه بعد دو دقیقه که شروع میکنه صحبت کردن بگو پشت خطی دارم زنگ میزنم، یا بگو مامانم صدام میزنه اصلا اجازه نده کسی وقتتو بگیره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

عه دخترعمه منه 🤣🤣من جوابشو نمیدم اونم میدونه ازذعمده ولی بازم بیخیال نمیشه فقط جلو هم تطاهر میکنیم ...

وای دقیقا اینم میدونه من خودم جواب نمیدم ولی شونصدباررر زنگ میزنه ازش متنفرم😭😭

وقتی زنگ میزنه بعد دو دقیقه که شروع میکنه صحبت کردن بگو پشت خطی دارم زنگ میزنم، یا بگو مامانم صدام م ...

اینارو هم زیاد بهش میگم کلی مشکل اینه در روز چندباااار زنگ میزنه

وای دقیقا اینم میدونه من خودم جواب نمیدم ولی شونصدباررر زنگ میزنه ازش متنفرم😭😭

و ببین جالبه جدیدا زنگم نمیزنه صرفا در حد تک زنگ مثلا میزنه که فقط میسکال بیوفته بتونه بگه من زنگ زد ورنداشتی

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

و ببین جالبه جدیدا زنگم نمیزنه صرفا در حد تک زنگ مثلا میزنه که فقط میسکال بیوفته بتونه بگه من زنگ زد ...

وای دیدییی یعنی خدانکنه من جوابشو ندم دفعه بعد آنچنااان میشینه به گله کردن که چرا جواب ندادی و صدبار زنگ زدم و فلان

اینارو هم زیاد بهش میگم کلی مشکل اینه در روز چندباااار زنگ میزنه

کلا آدمارو عادت بده که همیشه در دسترسشون نیستی، یه مدت اولش سخته بعد عادت میکنن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

وای دیدییی یعنی خدانکنه من جوابشو ندم دفعه بعد آنچنااان میشینه به گله کردن که چرا جواب ندادی و صدبار ...

فقط خدا به دادت برسه خواهر

من یکی دوبار عمم بهم گفت که اره جوابشو ندادی

منم با خنده فقط گفتم گوشیم سایلنته و درگیر دانشگاه و کارامم